Yobit.net Ten Btc Türke Coin Aktarma

Yazımızda yobit.net ten Btc Türk'e coinlerimizi nasıl aktaracağımızı resimlerle anlatacaz.Kripto paralarla ilgilenen bir çok kişi parasını yabancı borsalardan çok Türk kripto para borsalarında tutmak istiyor.

Her ne kadar Yobit.net güvenilir ve kripto para sayısı cinsinden bir çok kripto parayı bünyesinde barındıran bir borsa olsada yüksek miktarları burda tutmak istemesseniz Btc Türk' kolayca coinlerinizi aktarabilirsiniz.

Burda akıllara gelecek soru mutlaka şu olacaktır.Btc Türk sadace Bitcoin ve Ethereum aktaraımına müsade ediyor bu durumda diğer coinlerle işlemleri yaptığımızda bu coinleri nasıl aktaracaz?

Bu noktada bu mümkün olmasada şöyle akılcı bir çözümü kullanabilirsiniz.Diğer coinlerinizi bozdurmaya karar verdiğinizde yobit.net'ten coinleri satın.Bu parayla ethereum yada bitcoini yobit.net ten alın ve bu ethereum yada bitcoini Btc Türk hesabınıza kolayca aktarın.Böylece Yobit.net te 10 larca kripto parayla işlem yapabilir ve ardından paranızı güvenle Türk coin borsası olan Btc Türk'e aktarabilirsiniz.

Israrla söylemeliyim ki Yobit.net güvenilir bir borsadır.

Yobit.net Üyelik İşlemlerini Resimli Anlatımla Okumak İçin Tıklayınız.

Yobit.net e Hemen Üye Olmak için Tıklayınız.

Yobit.net Ten Btc Türk'e Bitcoin Aktarma

İlk olarak Btc Türk hesabımıza giriş yapıyoruz.Hemen ardından yatırma butonuna gelip bitcoini seçiyoruz.
Açılan sayfada aşağıdaki resimde görüldüğü gibi aşağıdaki adrese bitcoin gönderin yazısı ile karşılacaksınız.Bu sizin Btc Türk'teki bitcoin hesap cüzdanınızın hesap numarası olarak düşünebilirsiniz.

Bu bölümde kopyala butonuna basınız.Kopyalandı diye bir yazıyı göreceksiniz.Mausla kopyalamayı denemeyin.Unutmayınki burayı yanlış kopyalarsanız ve bitcoininiz kaybolursa tekrar bulma şansınız yok.Bu nedenle mutlaka kopyala butonuna basınız.


  1. Hemen ardından Yobit.net hesabınıza giriş yapın.
  2. Wallets yani Cüzdan kısmına basınız.Önünüze aşağıdaki resimndeki gibi bir sayfa açılacak.
  3. Withdrawal Adress yazan en üsteki kısma az önce Btc Türk' kopyaladığımız adresi yapıştırın.
  4. Quantity Yazan yere kaç tane bitcoin aktarmak istediğinizi yazın.Withdrawal yazan yerde bu kadar bitcoin aktarma karşılığında yobit.netin keseceği kesinti yazmakta.Obtain yazan yerde ise net bitcoin miktarı yazmakta yani Btc Türk hesabınıza ne kadar bitcoin aktarılacak bunu görebilirsiniz.
  5. Ardından Withdrawal Request kısmına basarak aktarımı tamamlayabilirsiniz.
Aktarım işlemi tamamlandı Yobit.net ten istediğiniz miktar kadar bitcoini Btc Türk hesabınıza transfer ettiniz.Bu işlemin bir süre zaman alacağını unutmayınız.Yaklaşık 30 dakika bekleyiniz ve belli aralıklarla Btc Türk hesabınızı kontrol ediniz.

Burdaki kesintiler küçük kesintiler.Bitcoin fiyatını düşündüğünüzde bunları önemsemenize gerek olmadığını göreceksiniz.

Özelikle diğer kripto paralarla işlem yapmak isteyenler bu yöntemle işlemlerini yapıp satışlarını yaptıktan sonra bitcoin veya ethereum alabilir ve aynı yöntemle Btc Türk hesabına coinleri aktarabilir.

Genelikle bu işlemlerde kesinti oranı düşük olduğundan Ethereumu tercih etmenizi öneririz.Bu konuda başka sorularınız olursa en kısa zamanda cavap vermek isterim.Bunun için yorum yapmanız yeterli.


Yorumlar