Btcturk ten Binance ye Para Transferi 2020 Güncel Anlatım

Btcturk ten Binance ye para transferi nasıl yapılır en kolay yolla bugün işlem sırası ile öğreneceğiz.Evet para transferi içn ilk olarak pro.btcturk.com adresine giriş yapacağız.

Btcturk sayfasına girdikten sonra yukarıdaki seçeneklerden çek kısmına tıklıyoruz.Sol tarafta çıkan bölümde ilk olarak havale kısmını göreceğiz o kısım btcturk ten para çekebileceğimiz kısım yani o bölüm ile sadece btcturk ten kendi hesabımıza para çekebiliriz ve o bölüm ile işimiz bulunmuyor.Aynı yerde hemen aşağıda bulunan bizi ilgilendiren yer kripto paralar ile Btcturk ten Binance ye para transferi yapacağımız kripto paralar bulunuyor.

Tıkla Binanceye %10 komisyon İndirimli Kayıt Ol

Papara ile Binance ye minimum 1 TL para yatırma ve minimum 10 TL ile Bitcoin satın almak için aşağıdaki videoyu izleyin.Öncesinde yukardaki linkten Binance ye avantajlı üye olmayı unutmayın.



Hangi kripto paramızı  btcturk ten binance ye para transferi yapmak istiyorsak üstüne tıklıyoruz ve binance hesabımıza giriş yapıyoruz.Binance hesabımıza giriş yaptıktan sonra cüzdan kısmına girip spot cüzdan kısmına tıklıyoruz.Sayfamız açıldıktan sonra btcturk ten çek yaptığımız için binance da yatır kısmı ile işleme devam ediyoruz.Çünkü btcturk ten binance hesabımıza para transferi gerçekleştireceğiz, tam tersini yapmak istersek ters işlem yaparak binance dan btcturk hesabımıza para transferi yapabiliriz.


Para transferi işleminin devamında yatır kısmına tıkladıktan sonra sağ kısımda bize adres verecek orada kopyala adres kısmına basarak adresi kopyalıyoruz. Adresi kopyaladıktan sonra btcturk hesabımıza dönüyoruz, ilk olarak kayıt adı oluşturuyoruz istediğinizi yazabilirsiniz buraya daha sonra adres kısmına binance hesabımızda kopyaladığımız adresi yazıp tanımla butonuna tıklıyoruz.Sonraki kısımda bizden sms onayı girmemiz istenecek telefonumuza gelen şifreyi işlemi onaylamak için bu kısma girdikten sonra işleminiz gerçekleşti yazısını ekranda göreceksiniz.


Son olarak çekmek istediğiniz adres kısmına tıklayarak binance transferi seçiyoruz ve çekmek istediğimiz miktarı belirliyoruz çekme isteği butonuna tıklıyoruz.Evet işlemimiz sona erdi ve  btcturk den binance ye para transferini gerçekleştirdik.Yaptığımız işlemin yansıması kısa bir süre alacaktır.





Yazımızı okuduktan sonra aşağıda youtube kanalımızın bu konu hakkındaki kapsamlı videosunu izlemeyi ve abone olmayı unutmayın.

Binance Vadeli İşlemler %10 komisyon ödülü kazanmak için referans adı: turkey
Binance Vadeli işlemler direk kayıt linki: https://www.binance.com/en/futures/ref/turkey


Yorumlar