Bitfeks Nasıl Üye Olunur? | Bitfeks Hızlı Üyelik | Resimli Anlatım

Türkiye'nin en yeni ve ucuz kripto para  borsası Bitfeks piyasaya iddialı bir giriş yaptı.Hem de 31 Ocak 2018 tarihine kadar yapılan Bitcoin, Litecoin ve Bitcoincash altım satımlarından komisyon almıyor.1 Şubat ve sonrasında ise işlemlerden alacağı %0.15 komisyon ücreti ile en ucuz kripto para borsası olma özelliği taşıyor.Sözü fazla uzatmadan Bitfeks üyelik resimli anlatıma başlıyorum.

Ben üye olurken sadece 30 saniye sürdü.Çünkü herhangi bir kimlik belgesi, özçekim veya dilekçe gibi evraklarla uğraştırmıyor.Mail doğrulama yoğunluk sebebiyle şu an devre dışı, bunun yerine cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu giriyorsunuz.İlerleyen günlerde çözeceklerini ve her üyeyi tek tek arayacaklarını açıkladılar.

Bitfeks Bitcoin Borsasına Üye Olmak İçin Tıklayın.



Üstteki görselde belirtilen alanları eksiksiz ve doğru bilgilerle dolduruyoruz.Hesabımı oluştura tıkladığınızda girdiğiniz cep numarasına bir doğrulama kodu gelecek.


Cep telefonunzua gelen doğrulama kodunu gelen sayfadaki kutucuğa girmek için 5 dakika süreniz bulunuyor.Eğer bu noktada sorun yaşarsanız merak etmeyin doğrulamak için tıklayacağınız butonun hemen yanında yeni kod gönder butonu var.Yeni bir kod isteyebilirsiniz.Ancak 5 dakika sürenin dolması gerekiyor unutmayın.


Ve tamamlandı.Doğrulama kodunu girip butona tıkladıktan sonra işlem başarıyla bitmiştir.Telefon numaranız başarı ile doğrulanmıştır kutucuğu ekrana geliyor.Artık Bitfeks borsasına üye oldunuz. 31 Ocak 2018 tarihine kadar komisyon ödemeden coin alım satım işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bitfeks Borsası Hakkında Detaylı Bilgiler İçeren Yazımızı Okudunuz Mu?

Yorumlar