Bonk Token Nedir? Bonk Token Nasıl Alınır ?

 

Piyasayı 1 hafta gibi kısa bir sürede kasıp kavuran Bonk token , Solana ağının ilk köpek meme coini .Toplam arzı 100 trilyon tane olan Bonk tokenin piyasada dolaşan arzı ise 56 trilyon tane .Solana ekosistemi bildiğiniz üzere Ftx olayından sonra çalkantılı günler geçiriyordu .Tam bu sırada piyasaya sürülen Bonk token ilgiyi tekrardan Solana ekosistemine çevirdi.


Şu an ki güncel fiyatı 0.0000030 usdt seviyelerinde olan Bonk token 1 hafta gibi kısa bir sürede %3000 artış gösterdi yani tam x30 kat yaptı .Kısa bir örnekle 1 hafta önce 1000 tllik bonk token alan birinin artık 30 bin tl si var.

Bonk Token Nasıl Alınır ?

Bonk token çıktığı günden bu yana hemen hemen her borsada listelenmiş durumda.Silzer için tüm listelendiği borsaları derledik. Ayrıca ömür boyu komisyon indirimli linkleride sizlerle paylaştık.Sizde aşağıda ki borsalara kayıt olarak Bonk token alabilirsiniz.Yeni bonk tokenları kaçırmamak için bu borsaların tamamına kayıt olmanızda fayda var.


Mexc Borsasına Kayıt Ol Bonk Token Al : 
https://www.mexc.com/register?inviteCode=172Us

Huobi Borsasına Kayıt Ol Bonk Token Al : https://www.huobi.com/tr-tr/register/?invite_code=ptga3223

Bitget Borsasına Kayıt Ol Bonk Token Al : 
https://partner.bitget.com/bg/veaABr

Bybit Borsasına Kayıt Ol Bonk Token Al : https://partner.bybit.com/b/kriptokurdu

Gate.io Borsasına Kayıt Ol Bonk Token Al : https://www.gate.io/tr/signup/3245410

Bonk Token Binance'de Listelenir mi ?

Bildiğiniz üzere Binance Shibayı listediğinde pek çok kişi bunun yanlış bir seçim olduğunu söylemişti.Bundan sonra Binance mem token listeleme konusunda çok hassas davrandı.Her ne olursa olsun piyasanın bu heycansız döneminde Binance'nin Bonk tokenı listeleyeceğini düşünüyorum.Sizlerde fikirlerinizi yorumlarda belirtmeye unutmayınız.

Yorumlar