Skl Coin ( Skale Network ) Nedir ? Skl Yükselmeye Devam Eder Mi?

 

Bu yazımı yazarken henüz Skl coin listelenmemiş olsada gerek projesi gerekse listeleneceği borsalar olsun Skl Coin in 1 Aralık 2020 gününde gerek Binance gerekse Huobi borsasında günün en çok yükselen coinlerinde 1.sırada göreceğimden hemen hemen emin olmam beni bu saatte klavye başına getirdi.Şimdi sizlerle henüz listelenmemiş ve değeri olmayan Skl hakkında bilgiler verip öngörülerimi paylaşacağım.Bu tür içerikleri her zaman en önce siz ulaşmak isterseniz web sitemizi takibe almayı unutmayınız.Öncelikle Skl coin alabilmeniz için aşağıda ki borsalara vereceğim linklerle en yüksek komisyon indirimli şekilde kayıt olabilirsiniz.


Tıkla Binance Borsasına %20 Komisyon indirimli kayıt ol


Tıkla Huobi Borsasına Hemen Kayıt Ol


Skl Coin Hakkında Bilgiler


Skl Coin Ethereumun kurucu ortağı tarafından desteklenmekte olan bir coin.İlk başta yapılacak toplu satış inanılmaz talep yüzünden erteleniyor ve daha sonra her bir kullanıcı en fazla 1153 dolarlık alım yapacak şekilde satış yapılıyor.

Skl coin 3 yıl gibi ciddi bir zaman hazırlık süreci geçiren 1 Ekimde 2 ay boyunca tüm coinler kilitlenerek kullanım kanıtından geçen bir coin.Kilidin açıldığı 1 Aralık tarihinde ise önemli borsalarda listeleniyor olması asla tesadüf olamaz.Piyasada yaklaşık 600 milyon tanesi dolaşımda.

Ön satış fiyatı yaklaşık 0.025 Usd.Tüm bu hazırlık  süreci yoğun talep ve borsalarda daha piyasaya gireceği gün listelenmesi oldukça dikkat çekici şimdi bunları değerlendirip sonuca geçelim.

Skl ( Skale Network ) Coin Sonuç

Sonuç olarak bu yazıyı yazdığım 01.12.2020 saat 02.14 sıralarında Skl coin listelenmemiş ve fiyatı belli olmasada bugün gün içinde ilgili borsalarda %1000 lerin üstünde bir artışla günün en çok yükselenleri arasına gireceğini düşünüyorum.Dikkatle takip edilmesi gereken bir coin.

**Burda yazılanlar kesinlikle Y.T.D .Piyasaya yeni giren coinler yüksek fiyat hareketleri (aşağı yada yukarı) yapabilir.Bu coinlere yatırıp yapmak almak yada satmak tamamen sizlerin özgür düşüncesidir**

Yorumlar