Deex Coin Nedir? | Deex Coin ICO | Deex Borsası

2017 yılında söylentileri çıkna ve 2018 yılında açılması beklenen Deex borsası artık geliyorum sinyalleri vermeye başladı.Kripto para piyasasını yakında takip edenlerin bildiği Kucoin ile benzer mantıkla çalışacak olan yeni nesil coin borsasıdır.Merkezsiz yönetim olacak bu borsa uzakdoğu ülkelerinde yaşanan kapatılacak, kapatılıyor veya yasaklanıyor gibi olaylardan etkilenmeyecek.

Ancak piyasa geneline baktığımızda merkezli yönetimi bulunan borsalar daha çok tercih ediliyor.Geçtiğimiz yıllardan beri merkezi yönetimli borsalarda yaşanan kapatılma riskleri, çalınma ve  hacked gibi olaylar merkezsiz borsaları daha popüler hale getirmeye başlayacak gibi.

Deex kripto borsası Bitcoin ve Ethereum gibi amirallerin yanı sıra birçok altcoini ekleyerek, 10 farklı kripto para ile büyük bir borsa ağı hedefliyor.

Deex Coin Nedir? Nasıl Satın Alınır?


Büyük borsaların kendine ait bir coini olması ve işlem ücretlerini bunun üzerinden yapmanız, ayrıca borsadaki işlem hacmi arttıkça değerinin de yükseldiğini biliyoruz. Binance borsasına ait Binance coin (BNB) 13 dolar seviyelerinde, Kucoin borsasına ait Kucoin Shares ise 10 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Deex Exchange henüz açılmadı ancak Deex coin ICO 10 Ocak 2018 itibariyle başladı.Fiyat olarak 0.17 dolardan satın alabilirsiniz.Bir borsada ICO katılımcısı olmak ilerde yapılacak yeni kampanyalar açısından her zaman kazançlı sonuçlar vermiştir.Deex coin içinde bu durum bilinçli yatırımcılar için yeni bir kazanç yöntemi olacaktır.

Deex Borsasına Üye Olmak ve Deex ICO için tıklayın.

Deex Borsası Hakkında Bilgi ve Hedefleri

Merkezi olmayan bir yönetim hedeflediklerinden bahsetmiştik.Projenin arkasında yani geliştirme ekibi Rusya'dan oluşturulmuş.Peki günlük yaşantımızda bize ne gibi faydalar hedefliyorlar.

Kripto paralara yani coinlere özel debit kartları kullanıcılara sunacaklar.Yani hesabınızda bulunan coinleri atmlerden para olarak çekebileceksiniz.Birçok ülkenin para birimini hedef alan bu çalışma içerisinde Türkiye'de bulunuyor.

Altyapılarının hazır olduğunu ve ülkemizde de Deex atmlerinin kurulacağını açıkladılar.Kısacası kullanıcılara kendi para birimleri ile kendi ülkelerindeki yöntemler sayesinde yatırım yapma imkanı sağlıyor.

Deex Borsasına Üye Olmak ve Deex ICO için tıklayın.



Yorumlar