Kucoin Nedir?Kucoin Uyelik İslemleri Resimli

Bugün sizlerle yeni ve kazandıran bir borsadan bahsedecem.Kucoin borsası yeni olmasına rağmen oldukça popüler.Özelikle Binance borsasının geçiçi bir süre yeni kayıt işlemlerine kapanması Kucoini dahada popülerleştirecek gibi görünmekte.

Kucoin Borsasına Kayıt Olmak İçin Tıklayınız

Kucoin Nedir?

Kucoin aslında bir kripto para borsası.Kucoini farklı kılan şey ise gelir paylaşımı modeli uygulaması.Bu ne demek oluyor?Diyelim ki Kucoinde 1 adet bitcoininiz var.Kucoin size o günki elde ettiği kardan borsadaki payınız kadar pay vermekte.

Yani Kocoin borsasında kazanmak için illa Bitcoinin değerinin yükselmesine gerek yok.Kucoinde ne kadar yatırımınız varsa o kadar kazançtan pay alıyorsunuz.Pay oranı ise tam %50 yani gün sonunda Kucoin kazandığı paranın %50 sini borsasında coin bulunduran kişilere dağıtıyor.

Böylece hergün belli bir miktarda para kazanıyorsunuz bir nevi bu borsaya ortak oluyorsunuz.Henüz hacmi çok yüksek olmasada insanların ilgisini çekmeyi başaran Kucoin bu ilgiyle birlikte kısa sürede hacmini arttıracaktır.Bu sayede daha fazla gelir elde etmeniz mümkün olacak.

Özetlemek gerekirse Kucoin yatırım yaparak ortak olacağınız bir kripto para borsasıdır.

Kucoin Üyelik Resimli Anlatım

Kucoini üye olma işlemlerini sizlere resimli bir şekilde adım adım anlatacaz.Kucoin'e üye olmak için önce Buraya Tıklıyoruz.


Önümüze aşağıdaki gibi bir sayfa açılacak burda sağ üst köşede bulunan işaretli 'Sign up' yazan yere tıklıyoruz.

Önümüze aşağıdaki gibi bir sayfa açılacak.Burda 'Email' yazan yere mail adresinizi,'Password yazan yere giriş yaparken kullanmak istediğiniz şifrenizi,'Confirmation password' yazan yere bu şifrenin tekrarını yazıyoruz ve 'Next' tuşuna basıyoruz.

Önümüze aşağıdaki gibi bir sayfa açılacak.Burda sizden mail aktivasyonu istiyor.Bu sayfayı kapatıp direk mailinize gidebilirsiniz.
Mail adresinize aşağıdaki gibi bir mail gelecek burda işaretli yere tıklıyoruz.Eğer mail gelmediyse spam ve gereksiz klasörlerinizi kontrol edin.Bu işlemi yaptığınızda üyelik işleminiz tamamlanmış oluyor.

Tebrikler Kucoine başarılı bir şekilde kayıt oldunuz artık işlemlere başlayabilir ve Kucoine ortak olabilirsiniz.

Yorumlar