Advcashe Nasıl Üye Olunur?Hesap Onayı Nasıl Yapılır

Binance gibi büyük borsalara para yatırmanın en kolay yollarından birisi de Advcash.Binance'nin Türkiye'de direkt kredi kartı ile para yatırmayı kapatması ile sıkça kullandığımız bir yöntem oldu.Kredi kartı ile tl yatırma seçeneği ve düşük komisyon oranı Advash kullanmamızın en önemli sebebi.Şimdi Advcashe nasıl hesap açılır bakalım.

Advcashe Üyelik Resimli Anlatım

Advcashe üye olmak için Buraya Tıklayınız.Hemen ardından Advcash sitesi açılacak.Açılan sayfada aşağı doğru inin ve aşağıdaki resimde görülen ''REGİSTER ACCOUNT FOR FREE'' yazan yere tıklayınız.Bu ücretsiz hesabınızı oluşturun anlamına gelmekte.


Hemen ardından aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran önünüze gelecek.Burda;

  1. ''First Name'' yazan yere adınızı iki adınız varsa 2 sinide bu bölüme yazın.İsminizde ı varsa i ö varsa o ü varsa u şeklinde yazın.
  2. ''Last Name'' yazan yere soyadınızı yazın.Soyadınızda ı varsa i ö varsa o ü varsa u şeklinde yazın.
  3. ''Email'' yazan yere mail adresinizi yazın.
  4. ''Password'' yazan yere giriş için kullanacağınız şifrenizi yazın.Bu bölümde dikkatli olun çünkü şifreyi tek bir defa yazıyorsunuz.
  5. Ardından ''drag the slider to the right'' yazan yerdeki noktayı tutarak en sağ kaydırın.
  6. Hemen ardından ''Register'' yani üye ol kısmına basınız.


Tebrikler artık Advcash'e üye oldunuz.

Şimdi hesabınıza para yatırmak için hesabınızı onaylamanız gerekiyor.Hesap onayı için aşağıdaki resimde görülen adınızın hemen altında yazan ''not verified'' yazan yere tıklıyoruz.Ardından yan tarafta açılan ''here'' yazan yere tıklıyoruz.


  1. Aşağıda resimdeki gibi görülen sayfada sizden istenilen ilk bölüm kimlik belgesi,pasaport veya ehliyet.Bu 3 ünden sadece 1 ini yüklemeniz yeterli.Eğer pasaport yüklüyorsanız sadece ön bölümünü kimlik veya ehliyet yüklüyorsanız her iki tarafınıda yüklemeniz gerekli.Yüklemeyi yapıp ''upload document copy '' yazan yere tıklayın ve 2. bölüme geçin.
  2. Daha sonra adres bilgilerimizi gösteren kendi adımıza olan belgeyi 2.bölüme yüklüyoruz.Kendi adımıza elektirik yada su faturası,kredi kartı ekstresi veya ikemetgah belgesinden herehngi birini yükleyebilirsiniz.
  3. Bu bölümüde yükledikten sonra 3.kısımda cep telefonumuzu doğruluyoruz ve işlem tamam.
Hesap onayınız 2 saat ile 24 saat içinde bitiyor die yazsada genelikle hesabınız 2-3 saat içinde onaylanıyor.Hesabınız onaylanır onaylanmaz kredi kartınızla para yatırabilirsiniz.Bu işlem çok uzun gibi görünse de 2 saat içinde her şey tamamlanmakta.


Yorumlar