İnternet Uzerinden Bitcoin ve Ethereum Madenciliği

Bugün sizlerle hiç bir zahmet gerektirmeyen hiçbir şey almadan internet üzerinden bitcoin madenciliği,ethereum madenciliği ve litecoin madenciliği yapmanıza olanak sağlayan bir sistemden bahsedecem.

Üstelik şirket sahibi ve şirket tamamen Türk sermayesi ile oluşturulmuş bir sistem.Bu kadar maliyet gerektiren ısı ve sesin yüksek olduğu bir sitemi kim yaptı sorusu aklınıza hemen gelmiştir.Yapmanın yanında bunları size pazarlayan ve madencilikten para kazanmanızı sağlayan yatırım tabiki oldukça büyük bir yatırım.

Sadecehosting'i hemen hemen herkes duymuştur.Bildiğiniz üzere Selçuk Saraç'a ait olan bu hosting firması 2013 de İngiliz firması olan Telecitygroupa tam 25 milyon paunda yani 70 milyon tlye satılmıştı.

S4miningde Madenciliğe Başlamak İçin Tıklayınız

Bu 4 senede cloud  mining yani internet üzerinden coin madenciliği yapmanıza olanak sağlayan sistem üzerinde çalışan Selçuk Saraç ve Ekibi s4mining ile Türkiye'de ilk olmayı başardı.Kendilerinin başarılı olacağından ve pek çok insana para kazandıracağından şüphemiz yok.Şimdi bu işi nasıl yapacaz ona bakalım.
895

S4mining İle İnternet Üzerinden Bitcoin,Ethereum ve Litecoin Madenciliği


Öncelikle Buraya Tıklayarak s4mining sitesine gidiyoruz.Önümüze aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran gelecek.
Epostamızı şifremizi şifremizin tekrarını ve cep telefonumuzu giriyoruz ve kullanıcı koşullarını kabul ettikten sonra kayıt ol tuşuna basarak kayıt işlemini tamamlıyoruz.

Kayıt işlemi sonrası mailinize bir onay maili gelecek.Mailini onayladıktan sonra artık madencilik yapmaya hazırsınız.Tek yapmanız gereken istediğiniz istediğiniz miktarda gücü satın almak ve madenciliğe başlamak.

Bunun için sayfamıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki resimdeki gibi açılan ekranda HashPower yazan yere tıklıyoruz.


HashPowera tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran açılacak.Burda istediğimiz madeni seçiyoruz.Şu an için sadece Ethereum madenciliği yapmanız mümkün.

Güncelleme:28.12.2017 de s4mining kullanıcılarına mail atarak 26.12.2017 de tüm stıklarını tükettiğini açıkladı.Şimdilik sadece ön sipariş almaktalar.Ön siparişinde hızla tükendiğini biliyoruz.Bu nedenle ön sipariş içinde acele etmekte fayda var.İşte s4 miningin tekrardan satışlarının aktif olacağı tarihler.Belirtiğim gibi bu günlere kadar ön sipariş almaktalar.


  • Ethereum:15-20 Ocak 2018
  • Bitcoin:15-30 Mart 2018
  • Litecoin: 15-30 Şubat 2018
S4mining ayrıca yaptığı açıklamada bu süreleri kısaltmak adına ellerinden geleni yapacaklarını belirtmiş.Bu durumun kısalması durumunda sitemizden bilgilendirme yazısı yayınlanacaktır.


Bitcoin madenciliği için ön siparişler 15 Mart 2018 de,Litecoin madenciliği için ön şipariş ise 1 Şubat 2018'de açılacak.

Şu an hem karlı olduğundan hem daha ucuz olduğundan hemde sistemi öğrenmeniz açısından Ethereum madenciliği yapmanız mantıklı görünmekte.Bunun için açılan sayfada aşağıdaki resimde görüldüğü gibi ''Satın Al'' butonuna tıklıyoruz.


Karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran açacak burda 3 yıllık veya 4 yıllık almanız sizin için daha avantajlı olacaktır.Sizin için 3 yıl ve 50 MH yi seçerek işlem yaptık.Burda şu anki zorluğa göre günlük,haftalık aylık,6 aylık ve 1 yıllık üreteceğimiz ethereum miktarları ve şu anki değerinden fiyat karşılığı yazmakta.

Gördüğünüz üzere 3 yıllığına toplam 1295 dolar ödeyecez ama 1 senede bize 2.35 ethereum şimdiki piyasa değeri ile 1732 dolar kazandırıyor.Yani 1 yılda ödedeğimiz paranın yaklaşık 450 dolar fazlasını kazanıyoruz ve 2 yılda bize kar kalıyor oldukça karlı görünüyor değil mi?

Alacağınız miktarı bütçenize göre siz seçebilirsiniz.Hemen ardından satın al butonuna tıklıyoruz.Açılan bölümde kredi kartı,havale,ethereum veya bitcoin ile para yatırmanız mümkün.İlk işleminiz 24 saat sürecek sonraki işlemlerinizde işleminiz hemen onaylanacaktır.

Bu işlemlerden sonra üreteceğiniz ethereumlar günlük olarak hesabınıza yatacaktır.İsterseniz burda tutabilir isterseniz istediğiniz borsaya yada cüzdanınıza atabilirsiniz.

Tebrik ederiz artık sizde Ethereum madencisisiniz.


S4mining İle İlgili Merak Edilenler

1.Bu işi neden bu kadar karlı.S4 mining neden bu işi rtek başına yapmıyor?

Bu sorunun cevabı oldukça basit çok ciddi miktarlarla bu işi zaten yapıyorlar ama bir nevi sizden yatırım alarak sizide kar ortağı yapıyorlar.Sizin 1 yıl ile 4 yıllı arası satın aldığınız ekipmanlar süre sonunda şirkete kalmakta ve bu ekipmanlarla işleme devam ederek sizden kar elde etmeye devem etmekteler.

2.Madem bu ekipmanları biz alınca oluyorsa o zaman biz alalım ömür boyu para kazanalım?

Coin madenciliği oldukça zordur.Isı yayar ve enerji harcar.Elektirik kesintilerinden etkilenir.S4mining de ise bunların hiçbirinden etkilenmeden madencilik yapmanız mümkün.

3.Öngürülen miktarlarda gerçekten üretim yapabilcekmiyim?

Bu miktarlar tahmini miktarlardır.Bildiğiniz üzere madenciliğin zorluğu yada kolaylığı günden güne değişmektedir.Dolayısıyla bu miktarlardan az yada fazla coin üretebilirsiniz.Ama para kazancağınız garantidir diyebilirim.


895

Yorumlar