Kredi Kartı İle Bitcoin Alma

Bitcoin ve kripto para piyasası son günlerde hayli hareketli.Sürekli haberlerin döndüğü piyasaya girmek isteyen pek çok yatırımcı adayı da bulunmakta.Ancak hemen hemen her borsa yada para yatırmaya olanak sağlayan aracı siteler değişik onay belgeleri istemekte.

Buda yeni giriş yapacak heyacanlı  yatırımcının yatırımını ertelemesine yada güvenilir olmayan merdiven altı coin borsalarına yönelmesine sebep oluyor.Onaysız işlem yapılan borsaların çoğunun tehlikeli olduğunu,paranızı kaybedebileceğinizi unutmayın.

Sizlere hızlı bir o kadar hesap onayı kolay kredi kartı ile bitcoin almanıza olanak sağlayan güvenilir borsalardan ve para yatırmaya aracılık sağlayan sitelerden bahsedeceğim.


Kredi Kartı İle En Kolay Bitcoin Alma Yolu

Öncelikle hemen hemen her kripto parayla işlem yapabilceğiniz güvenilir ve hızlı bir coin borsası olan yobit'e üye oluyoruz.Yobite üye olmak için Buraya tıklayınız.


Yobit'e ancak aracı kurumlarla para yatırmak mümkün dolayısıyla yobit sizden bir belge istemeyecek.Yobit'e kredi kartı ile para yatırmamıza olanak sağlayan Advcash sitesine üye olacaz.Üye olmak için Buraya tıklayınız.


Advcashe üye olduktan sonra hesap onayı için sizden kimlik resmi,ikametgahınızı gösteren su elektirik faturası yada kredi kartı ekstresi istenecek.Bu belgeleri yüklemeniz sadece 2 dakikanızı alacak ve yaklaşık 2 ile 12 saat arası hesabınız onaylanacak.

Artık kredi kartı ile Advcashe para yatırmanız mümkün olacak.Yatırdığınız parayı da anında yobit'e aktararak bitcoin yada diğer kripto paraları alabilirsiniz.Yapacağınız işlemler oldukça kolay.Kredi kartı ile bitcoin almanın en kolay yollarından biri de bu.

Yobit ve Advcashin dünyaca ünlü ve güvenilir olması da rahatça işlemler yapmanıza olanak sağlayacak.Coin alış ve satış işlemlerini ben kredi kartı ile bu şekilde yapıyorum oldukça hızlı ve güvenilir olduklarını söyleyebilirim.

Yorumlar