Yobit.net'e Bitcoin İle Nasıl Para Yatırılır?

Yobit.net' bitcoin ve bir çok kripto para cinsiyle para yatırmanız mümkün.Yobit.net hemen hemen her kripto paranın bulunduğu geniş seçenekli bir borsa.Yobit.net'e 4 farklı yöntemle dolar cinsinden para yatırmak ta mümkün.

Yobit.net'e Dolar İle Para Nasıl Yatırılır Yazımızı Okumak İçin Tıklayınız.

Şimdi ise asıl konumuz olan yobit.net'e bitcoinle nasıl para yatırılır ona bakalım.Aslında bu işlem para yatırmaktan çok yobit.net'e bitcoin transferi olarak düşünülebilir.Avantajı ise yobit.net'te kur dolar cinsinden olacağından daha yüksek bir bedele bitcoini bozdurabilir ve diğer kripto para birimleriyle işleminizi hemen yapabilirsiniz.

Yobit.net'e Bitcoinle Para Yatırma Resimli Anlatım

1.Öncelikle Yobit.net hesabımıza giriş yapıyoruz.



2.Hesabımıza giriş yaptıktan sonra ''Wallets'' yazan yere tıklıyoruz ve 30 saniye kadar bekliyoruz.

3.İlk sırada bulunan Btc seçeneğinin sırasındaki deposit yazan ve + işareti olan yere tıklıyoruz.


                                                                                                                                                                     

4.Açılan sekmede aşağıda resimde gösterdiğim kendinize ait olan ve yobit.net'e bitcoin göndermenize yarayan hesap numaranızı kopyalayınız(hem harf hemde rakamlardan oluşmakta).

5.Ardından bu kopyaladığınız bu adresi yobit.net'e bitcoin gönderceğiniz borsadaki bitcoin gönderme bölümüne yapıştırın ve miktarı yazarak hesap nounuza bitcoini gönderin.Yaklaşık 30 dakika kadar beklemenizde yarar var.Kısa sürede Yobit.net hesabınıza bitcoininiz gelecektir.

Ardından isterseniz bitcoininizi bozdurup dolara çevirebilirsiniz ve böylece diğer coinlerle işlem yapabilirsiniz.Yada bitcoininizi yobit.net hesabınızda muhafaza edebilirsiniz.

Yorumlar