Atoncoin Nedir ? %100 Turk Coini !!

Bu yazıyı yazarken gerçekten çok heycanlıyım.Sonunda Türkiye'de birileri Bitcoini,Ethereumu ve altında yatan blockhain teknolojisini gördü ve buna yatırım yaptı.İsmini de Atoncoin koydular.İsminin ne anlama geldiği benim için hiçde önemli değil ama amacı gerçekten dahice.

Nedir bu Atoncoin peki.Atoncoinin amacı tüm seyahatlerinizde hızlı ve masrafsız uçak bileti almanızı havalimanlarında lounge hizmetlerini kullanmanızı seyahatlerinizde anlaşmalı otellerde kalmanızı sağlayacak  %100 Türk bir kripto para .

Atoncoin ile uçak biletlerini bir başkasına devredebilecek,masrafsız bir şekilde iade edebileceksiniz.Bildiğiniz üzere şu an bunların hiçbiri mümkün değil.Atoncoin şimdiden 2 si Türk 2 si Ortadoğu  olmak üzere 4 havayolu şirketi ile anlaştı bile.Bizi heycanlandıran bu projenin bir an önce hayata geçmesini heycanla bekliyoruz.

Atoncoin Nasıl Alınır ?

Atoncoin şimdilik satışa çıkarılmadı.Çok yakın zamanda hayata geçirilmesini bekliyoruz.Satışa çıkarıldığında burdan sizlere duyuracağız.

Türk kripto para borsaları mutlaka Atoncoine destek vermeliler.En azında Paribu ve BtcTürkte mutlaka Atoncoin alış satışı olmalı.Eğer bu mümkün olursa yada ön satışa çıkarsa Atoncoinin ilk alıcılarından birinin ben olacağımdan emin olabilirsiniz.Satışa çıkarıldığı an size duyuracağız.

Atoncoin Başarılı Olur Mu?

Senelerdir Turizm ile uğraşan biri olarak kesinlikle Atoncoinin başarılı olacağını düşünüyorum.Bunun içinde bizlerin ilk aşamada destek vermesi kesinlikle şart.Burdan Atoncoinin yetkililerine ve kurucularına şu çağrıyı yapıyoruz eğer bu yazıyı okuyorsanız sizlerden Atoncoinin ne zaman satışa çıkarılacağı ve ne zaman projenin biteceği noktasında bilgileri bekliyoruz.

İlk yerli %100 Türk kripto paramız hayırlı olsun..Buyrun videomuz..

Yorumlar

  1. Güze yazınız için teşekkür ederiz. Gelişmeleri further.network internet sitemizden takip edebilirsiniz. Yakında yeni gelişmelerle karşınızda olacağız. Ayrıca kriptopara etkinliğimize bekleriz. https://www.eventbrite.com/e/kripto-parann-bugunu-ve-gelecegi-tickets-42267730921

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Eser Sevim Atoncoin'in Finans uzmanı olarak bize verdiğiniz cavaptan ötürü öncelikle teşekkür ederiz.Bu yazımızı okuyan binlerce takipçim ve ben sizden yeni gelişmeleri almak adına çok heycanlıyız.Bu konuda bize birazda torpil geçerek en azından küçük tüyolar vermenizi bekliyoruz.Bu açıdan kriptoparaara@gmail.com mail adresimize bu konuda bize özel bir açıklama bekler şimdiden çıktığınız bu yolda başarılar dilerim.

      Sil

Yorum Gönder