B3 Coin Nedir?B3 Coin Nerden Alinir?

Alt coin yazılarımıza 7 Ocak 2018'de büyük bir artış gösteren B3 coin ile devam ediyoruz.Özelikle bu tür altcoinler günlük olarak çok fazla yükseldiğinde sizlerin ilgisini fazlasıyla çekmekte.B3 den bahsetmeden önce şunu söylememde fayda var;Bu tür coinlerle işlem yaparken dikkatli olunuz.Yüksek risk içerirler.

B3 Coin Nedir?

B3 coinin'in resmi sitesinden aldığım bilgilere göre amaçları Dünyanın en karlı ve ödüllü para birimini oluşturmak istiyorlar.Bitcoinden 12 kat daha hızlı olduğu vurgusuda yapılmış.

Merkezi otoriteye bağlı olmayan bu para piriminin bugünki durumunuda yakında inceleyelim.B3 coin şu an Dünyada 510.coin sadece 9 milyon dolar gibi küçük bir yatırıma sahip.

Şu ana kadar 617 milyon tane üretilen B3 coinin 494 milyon tanesi piyasada dönmekte.Toplamda ise en fazla 2 milyar tane B3 coin üretilecek.B3 coinin bugünki piyasa değeri ise 0,0019 dolar seviyelerinde.


B3 Coin Nerden Alınır?


B3 coini maalesef Türk coin borsalarında bulmanız mümkün değil.Benimde işlem yaptğım hemen hemen her kripto parayı bulunduran yobit.net'i sizlere öneririm.Yobit işlemlerin hızla yapıldığı güvenilir bir borsa.


Yorumlar

  1. Hocam coinexchange.io da daki fiyatıyla yobitdeki aynı değil ayrıca bu sitede kb3 diye bir coin var b3 de 1 satoshi yobitde de 30 larda karasız kaldım coinexchange.io da şöyle bir uyarı var;
    '' Please withdraw you B3 to your k3b address (which you can generate on your Balances page) as the B3 market will be discontinued at a later date.''

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. B3 bakiyenizi k3b denen B3 coini saklamaya yarayan cüzdanınıza çekmeniz gerektiğini söylüyor.Çünkü B3 kısa bir süre sonra kaldıracaklarmış.Borsalar arası fiyat farkına gelince şu sayfamı okumanı tavsiye ederim.
      http://www.kriptoparaara.com/2018/01/bitcoin-fiyati-nasil-belirlenir-anlama.html

      Sil

Yorum Gönder