Coines Bitcoin Borsası | Nedir? | Güvenilir Mi?

Bugün 10 ocak 2018'de açılan coines.com yani Coines Türk kripto para borsasını inceleyeceğim.Coines borsasını farklı kılan özeliklerini destek hattına sorduk ve şu yönleriyle ön plana çıktıklarını söylediler.


  1. Sade ve anlaşılır tasarım
  2. Whatsapp destek hattı (Hafta içi saat 10.00-17.00 arası ) açık.
  3. Türk borsaları arasında resmi olarak en yüksek sermaye (1.000.000 Tl)
  4. Hızlı ve kaliteli müşteri desteği
  5. En çok çeşiti olan altcoin borsası.(Bu madde hedefleri arasında)
Resmi olarak 1 milyon tl gibi büyük bir sermayenin olması ve destek konusunda iddaalı olmaları coinesi başarılı kılabilir.

Şu an marketlerinde Bitcoin,Ripple,Litecoin,Bitcoin Cash ve Bitcoin Gold bulunuyor.Şu an için bile oldukça fazla sayıda coinle işlem yapmak mümkün.Ancak çok yeni olduğundan işlem hacimleri az ve alış satışlar arasında bu nedenden ötürü fark çok.

Buda daha yavaş işlemler yapmanıza neden.Ancak güçlü bir reklamla ve özelikle Türkiye'de hiçbir borsada bulunmayan coinleriyle ön plana çıkmaları muhtemel.



Coines Borsası Güvenilir Mi?

Merkezi İstanbul Ataşehirde Brandium Avm'de olan Coines resmi sermayesi ile oldukça güvenilir görünmekte.Şık ve sade tasarımlı bir borsada işlem yapmanızı mümkün kılmışlar.

11 gün gibi kısa bir zamanda tam manasıyla değerlendirmek yanlış olur.Borsa büyüdüğünde hacimler arttığında tekrar bu yazım da güncellemeler yapmış olacağım.

Coines komisyonları ise alışda ve satışda 1000 de 30 yani %0.30.Para yatırma işlemlerinde minumum 500 tl çekim işlemlerinde ise minumum 1000 tl barajı bulunuyor.

Çekim üst limiti bulunmuyor.Yalnızca onaylı hesaplar para yatırabiliyor.

Coines Hesap Onayı

Coines borsasına kayıt olduktan sonra cep telefonu ve mail onayı yapılıyor.Borsada işlem yapmak ve para yatırmak için ise önce T.C kimlik numaranızı giriyorsunuz.Sonrasında açılan ekranda kimliğinizi yüzünüzüde gözükecek şekilde fotoğraflayıp yolluyorsunuz.

Yani kimliğinizi yüzünüzün yakınına getirip hem yüzünüz hem kimliğiniz çıkacak şekilde fotoğraflayıp yolluyorsunuz.Kısa bir süre sonra hesap onayınız gerçekleşiyor.


Yorumlar