Ethereum Cash (Ecash) Nedir?Ecash Nerden Alinir?

Bugün sizlere ethereum cash i anlatacağız.Bir çok kişinin aklına Bitcoin ve Bitcoin Cash'de olduğu gibi Ethereumun çatallanması sonucu sonucu oluştuğu algısı yer alsada Ethereum Cash'in Ethereumla tek ilişkisi onun teknolojisini kullanması.

Ethereum Cash Ethereumun çatallanması sonucu oluşan bir kripto para birimi değil.Resmi web sitelerinden aldığımız bilgiye göre kendilerini 3 noktada ön plana çıkarıyorlar.Bunlar hız,güvenlik ve kolay kullanım.

Ethereum Cash Nedir?

Bilindiği üzere Ethereum'un kurucusu Ethereumun internetin petrolü olarak tanımlamakta.Ethereum Cash'i piyasaya sürenler ise bu noktada Ethereumun bir para birimi olmadığını ve bunu istemediğini ancak Ethereum Cash'in internette bir para birimi olduğunu ve kolayca ödemelerin yapıldığı hızlı ve güvenilir bir platform olarak tanımlıyor.

Ethereum Cash'in bir para birimi olması içinde herhangi bir platformla anlaşmayacaklarını ancak Ethereum Cash'in kolay benimsenmesi için hızını güvenliğini ve masrafsızlığını en aza indirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişler.

Kısaca Ethereum Cash Ethereumdan tamamen bağımsız sadece onun teknlojisini kullanan ve para birimi olmayı hedefleyen bir platform.

Ethereum Cash Yükselir Mi?

Ethereum cash yükselir mi sorusuna cevap vermek için bugünki piyasa koşullarını incelemekte fayda var.Bu yazıyı oluşturduğumuz 11.01.2018 tarihinde Ethereum Cash'in piyasa hacmi yalnızca 2 milyon dolar bu kripto para borsası için çok düşük.

Şu an piyasada yaklaşık 14 milyon tane Ethereum Cash bulunmakta ve toplamda 15 milyon tane üretilecek.Şu anki piyasa değeri ise 0.147491 dolar.Bütün bunlar göz alındığında sadece isminde Ethereum geçtiği için bile bu paranın yükselebilceğini düşünüyorum.

Toplamda üretilecek sayının fazla olmaması ve sadece 1-2 platforma entegre olması Ethereum Cashin yükselmesi için yeterli sebebler.Şu anki piyasa sıralamasında 688.sırada olan bu coinin yükseleceğini düşünüyorum.Bu tamamen benim şahsi düşüncem ve bir yatırım tavsiyesi değil.



Ethereum Cash Nerden Alınınır?

Ethereum Cash yani Ecash'i benimde güvenle alış satış yaptığım Yobit.net'ten alabilirsiniz.Yobit.net işlem ücretlerinin düşük ara yüzünün ve kullanımının kolay olduğu bir platform.İşlemler hızlı gerçekleşmekte ve işlem hacmi her geçen gün artmakta.

Yobit.net'e Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.

Yobit.net'e Nasıl Kayıt Olunur Öğrenmek İçin Tıklayınız.


Yorumlar

  1. başkan harbiden dediğin çıktı tren kaçmadan almak gerekli 500 tlalıpunutmak gerekli saygılar analiz tuttu sizin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder