Etz-Ethereum Zero Coin Nedir? Nerden Alinir

Bugünki yazımız Ethereum zero hakkında.Ethereumun çatallanması ile oluşan bu coinin yanızca bir borsada olması,yine bir borsa tarafından ethereum sahiplerine eşit oranda dağıtılması gerçekten çok ilginç.

Böyle bir çatallanmada neden bütün borsalar sahip olduğunuz ethereum miktarı kadar ethereum zeroyu hesabına aktarmaz.Yada sahip olduğunuz ethereumlardan kazandıkları ethereum zeroları ne şekilde kullanır?

Ethereum Zeronun işlem gördüğü tek borsaya kayıt olmak için tıklayınız.

Verdiğim borsayı bir çok kişi beğenmese yada hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılsa da Bitcoin Ethereum yada benzer coinlerin her çatallanmasında hakkıyla herkese coinlerini ödemektedir.

Bitcoin atom,Bitcoin Vote,Bitcoin Smart bunları hangimiz duyduk.Eminim bir çoğumuz duymadık ama yobit borsasını kullananlar sahip oldukları Bitcoin miktarı kadar bu coinlerden sahip oldular aynı Ethereum miktarı kadar Etz yani Ethereum Zeroya  sahip oldukları gibi.

Ethereum Zero Nerden Alınır

Ethereum zero bahsettiğim üzere sadece yobit borsasında işlem görmekte.Bu yazıyı yazdığımız gün olan 21 Ocak 2018 de değeri 135 dolar yani 515 tl civarında.Aslında bu borsada işlem yapmamakla şu an her ethereumunuz için 515 tl kardan zarar elde ettiniz bu büyük bir miktar ve diğer borsaların bunu aktarmaması saçmalıktan başka bir şey değil.



Kim ne derse desin yobit benim kullandığım bir borsa bütün çatallanmalarda gereken coinleri hesabıma yatırarak ciddi anlamda daha fazla kazanmamı sağlıyor.İstediğim her borsaya yobitten coin transferi yapıyorum.Çoğu borsadan işlemler daha hızlı gerçekleşiyor.Kısaca kullanmanızı tavsiye ettiğim ve Ethereum Zeroyla işlem yapacağınız tek borsa.


Yorumlar