KCS (Kucoin Shares) Nedir? Kucoin Yükselir Mi?

Bugün sizlere altcoinlerden Kucoin Shares'i anlatacağım.Kucoin yani KCY'yi farklı kılan kucoin borsasının bir coini olması.Kucoin borsası yaptığınız yatırımlar sonucu sizi borsaya ortak etmekte ve her gün karının %50 sini yatırımcılarına dağıtmakta.

Kcs Almak İçin Kucoine Tıkla Kayıt Ol

Binance borsasının kısa süreliğine yeni kayıtlara kapanması ile oldukça popülerleşen bu borsa hacmini her geçen gün artırmakta.Bu borsanın yükselmesi ile birlikte sahip olduğu Kcs Coin yani Kucoin Shares'de her geçen gün yükselmekte.

Kucoin borsasının hacminin artması ve borsanın her gün kar ortaklarına KCS ile ödeme yapması bu coini önümüzdeki günlerde de popüler kılacak.

Kucoin Yükselir Mi?

Tamamen şahsi görüşüm olmakla birlikte Kucoin'in yükseleceğini düşünüyorum.Bunun elbette sebebleri var.Binance borsasının büyümesi ile Binance coin inanılmaz bir yükseliş göstermiştir.Öyle ki 8 Aralık 2017'de 2.50 dolar seviyelerindeki Binance coin 8 Ocak 2018'de 17.50 dolar seviyelerine gelmiştir.

Kucoin borsasının büyümesi ile birlikte Kucoin'de o aranda artacaktır.1 Ocak 2018 tarihinde 3.39 dolar olan Kucoin yani KCS coin bu yazıyı yazdığımız 8 Ocak 2018'de 18.59 dolardan işlem görmektedir.

Kucoin'in bugün 1.6 milyar dolarlık bir market hacmine sahip olup coinler arasında dünyada 34.sıradadır.Toplamda 181 milyon tane üretilecek olan Kucoin'in 91 milyon tanesi üretilmiş ve piyasadadır.Veriler aşağıdaki resimde görülmektedir.
Söylediğim üzere tamamen şahsi görüşlerim olmakla ve yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte Kucoin borsasının yakın zamanda %50 den fazla büyüyeceğini düşünüyorum bu büyümenin sebebleri arasında Binancenin yeni kayıtlara kapalı olması ve Kucoin borsasının %50 oranında gelirlerini dağıtmasını gösterebilirim.

Ben 28 adet Kucoin aldım ve bekletiyorum.Önceki yazılarımı okuyanlar al-sat ı fazla yapmadığımı ve coinleri bir yatırım olarak gördüğümü gayet iyi bilirler.Bu açıdan uzun vadeli olarak Kucoin'in geleceğinin parlak olduğunu ve Kucoin'in 2018'de ciddi artışlar yapacağına inanıyorum.

Kucoin Nerden Alınır

Kucoin yani Kcs coini sadece Kucoin borsasından alabilirsiniz.Bahsettiğim üzere Kucoin borsasında tuttuğunuz her coin için günlük borsadan kar alıyorsunuz.Hacimleri şu an çok yüksek olmasada hızla popüleritesi artmakta.Güvenle işlemleri yapacağınız bir platform.

Yorumlar