Kredi Kartı İle Ethereum Alma 2018

Merhaba sayın takipçilerimiz bugün ki konumuz kredi kartı ile ethereum alma üzerine olacak.Bu konu üzerine oldukça soru aldık ve bunun üzerine bu yazıyı yazmaya karar verdik.Aşağıda çektiğimiz videoyuda bulabilirsiniz.

Kredi kartı ile ethereum almak için bir borsa ve kredi kartı ile dolar yatıracağımız bir aracı kurum kullanacaz.Borsaya kolayca üye olmanız mümkün herhangi bir onay gerektirmiyor.Kullanacağımız aracı kurum ise kredi kartı ile işlem yapacağımız için 1-2 şey istemekte.Çok kolay şekilde onay işlemini yapabilir ve 2 saat içinde kredi kartı ile ethereum yada diğer coinleri alabilirsiniz.

1-Kredi Kartı İle Ethereum Almak İçin Kullanacağımız Aracı Kurum

Öncelikle işlem yapacağımız borsaya dolar aktarmak için Advcash veya payeeraüye olacağız ve dolar yatıracaz.Advashe ve payeera kredi kartı ile para yatırma  ve hesap onayları nasıl yapılır linklerde verilmiştir.

Payeer Üyelik İşlemleri ve Hesap Onayı Nasıl Yapılır Öğrenmek İçin Tıklayınız.


Bu işlemleri gerçekleştirdiktan sonra kullanacağımız aşağıdaki güvenilir borsaya dolarımızı aktarıyor ve hemen ethereum yada diğer coinleri alıp satmaya başlayabiliyoruz.Bu borsadaki komisyon oranları Türk borsalarına göre çok düşük dolayısıyla Advcash veya payeera ödeyeceğiniz düşük komisyonu burda kapatabilirsiniz.

2-Kredi Kartı İle Ethereum Almak İçin Kullanacağımız Coin Borsası

Payeer veya Advcashe kayıt olduk ve kredi kartı ile doları yatırdık.Şimdi bu doları hemen Yobit.net'e aktarıyoruz.Bu işlemden herhangi bir ücret alınmıyor ve işlem anında gerçekleşiyor.


Yobit borsası benimde uzun zamandır kullandığım güvenilir bir borsa.İşlemlerinizi güvenle ve hızlıca yapabilirsiniz.Söylediğim üzere komisyon oranlarıda Türk borsalarına göre oldukça düşük.Yukarıda bahsettiğim işlemlerinin tümünü anlattığım video aşağıdadır.

Yorumlar