Kucoin Para Kazanma-Kucoin'den Nasıl Para Kazanilir?

Binance.com'un yeni kayıtlara kapanması ile hızla büyüyen güvenilir hızlı ve hacmi gün güne artan bir borsa olan Kucoin.com sizlere hızlı ve güvenilir bir borsa hizmeti yanında kazançlı bir kapıda sunmakta.

Kucoin 2 adet gelir paylaşım modeli sunmakta.Bu 2 sinide uyguladığınızda Kucoin.com'un kazandığı paradan %90 oranında pay alabilirsiniz.Yazımızda devam etmeden kucoin.com ve kucoinin kendi kripto parası olan kucoin shares hakkında bilgiler verdiğim aşağıdaki yazıları okumanızı tavsiye ederim.

Kucoin Borsasına Kayıt Olmak İçin Tıklayınız



Şimdi kucoin.com'dan %90 oranında para kazanmanızı sağlayan 2 ayrı yöntemi resimlerle detaylıca inceleyelim.

1-Kucoin Shares Coin Al Kucoin.com'a Ortak Ol

Kucoin.com borsasının kendi kripto parası olan Kucoin Shares'e yatırım yaptığınız zaman yani bu coinden aldığınız zaman günlük olarak Kucoin.com borsası size karından %50 vermekte.

Örnekle açıklamak gerekirse diyelim ki 100 adet Kucoin Shares coinden aldınız o gün toplamda sizin gibi yatırım yapan kişilerde sizinkiyle birlikte 100 Kucoin Shares var.Bu durumda Kucoin borsasındaki Kucoin Shareslerin %10 una sahip oldunuz anlamına gelmekte.

O gün Kucoin borsası yapılan al sata işlemleri toplamında 1000 tl kazandı.%50 sini yani 500 tl sini eşit oranda dağıtıyor.Sizin payınız %10 olduğundan 50 Tl para kazanıyorsunuz.Bunu kazanmak için sizin herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.Sadece Kucoin Shares bulundurmanı borsaya ortak olmanız için yeterli.

Örneği kolayca anlamanız için verdim.Normalde çok daha yüksek hacimlerde işlemler yapılmakta.Bu 1. gelir modeli ve başka hiçbir borsada yok.Hiç işlem yapmadan pasif gelir elde edebilirsiniz.Söylediğim gibi tek şart elinizde Kucoin.com'un kendi kripto parası olan Kucoin Shares bulundurmanız.

2-Kucoin.com Arkadaşını Getir %40 Gelir Kazan

Kucoin.com'a kayıt olduktan sonra kucoin.com'a arkadaşlarınızı getiriseniz %40 a varan komisyonlar elde etmeniz mümkün.Bu kazanç modeli 1.anlattığım kazançtan tamamen farklı.Her 2. kazanç modelinide kullanırsanız toplamda %90 kazanabilirsiniz.

Bu modelde Kucoin.com' a girdikten sonra referans linkinizi alıyorsunuz ve bunu dilerseniz web sayfanızda dilerseniz direk olarak arkadaşlarınıza yollayabilir yada sosyal medya kanallarında paylaşabilirsiniz.Linki alacağınız bölümü görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Diyelim ki arkadaşınızı üye yaptınız ve bu borsaya yatırım yaptı borsanın arkadaşınızdan kazandığı paradan %20 oranda komisyon alıyorsunuz.

Bu  arkadaşınızda başka bir arkadaşınızı kayıt yaptırdı.Arkadaşınızın arkadaşından ekstra %12 alıyorsunuz.

Bu kişide yine arkadaşını kayıt yaptırdı bundanda %8 alıyorsunuz.

Toplamda %20+%12+8=%40 oranında kazanç sağlayabilirsiniz.Bunun yanında ilk yöntemde de %50 lik bir kazancınız vardı buda demek oluyor ki Kucoin.com'un gelirlerinden tam %90 oranında kazandınız.

Ne kadar çok arkadaşınızı kayıt yaparsanız o kadar çok kazanmanız mümkün.Kayıt linkini nerden alacağız aşağıda videoda yer almakta.Bol kazançlı günler..






Yorumlar