Nyc Coin Nedir?New York Coin Nedir?Nyc Nerden Alınır?

Altcoinleri incelediğimiz yazılara bugün Nyc yani New York Coinle devam ediyoruz.New York Coin resmi sitesinde yer alan bilgilerde hızları ile ön plana çıkma çabalarını göstermekteler.Sitede yer alan bilgilere göre Nyc'nin Bitcoinden 20 kat Litecoinden ise tam 5 kat hızlı olduğu vurgusu yapılmış.

Bu tür coinlerin günlük spekülatif eylemlere açık olduğu bilgisini öncelikle vermeliyim.Bu tür coinler günlük olarak çok fazla artış göstermekte ise uzak durmakta fayda var.Bu sadece bir tavsiye.

Nyc coin yani New York Coin'in piyasa bilgilerinden bahsedelim.Şu an dünya sıralamasında 292. sırada olan Nyc'nin 44 milyon dolar gibi küçük bir market hacmi var.Bu yazıyı yazdığımız 7 Ocak 2018 tarihindeki fiyatı ise sadece 0,00043 dolar.Piyasadaki toplam sayısı ise 129 milyar tane.Maksimum kaç tane üretileceği hakkında bir bilgi bulunmamakta.

Nyc Coin Nerden Alınır?

Nyc yani New York Coin'i şu an sadece yobit.net'ten almak mümkün.Bu borsa benimde işlem yaptığım hacimleri fena olmayan hızlı,güvenli ve dolarla işlem yapılan bir borsa.Güvenle işlemlerinizi yapabilirsiniz.


Yorumlar