PacCoin Nedir?Pac Nedir?PacCoin Yükselir Mi?

Altcoinler hakkındaki blog yazılarımıza PacCoin ile devam ediyoruz.PacCoin nedir?PacCoin nasıl alınır?bu yazımızda tüm bu sorularınıza cevap bulmanız mümkün.

Öncelikle şunun için sizlere önemle uyarmak istiyorum.PacCoin 5 ocak 2018 de yaklaşık %145 değer kazandı.PacCoini araştırma nedeniniz bumu yoksa gerçekten PacCoine yatırım yapmakmı istiyorsunuz.

Eğer günlük hareketlerden çok fazla etkileniyor ve çok fazla al sat yapıyorsanız bu tür altcoinler sizi zarara uğratabilir.Uzun vadeli almayı düşünüyorsanız tabi ki yazımızı okumaya devam edin.


PacCoin(Pac) Nedir?

PacCoinle ilgili Türkçe çok fazla kaynak bulunamakta.Bizat PacCoin'in kendi sitesinden yaptığım araştırmalar sonucu ulaştığım bilgileri size aktaracam.PacCoin sitesinde yer alan bilgilere göre şöyle deniliyor;

PacCoin aslında başarısız oldu ve bir süre terkedildi.2017 yılının sonbahar aylarında yeni ve dev ekip Paccoini canlandırmak üzere harekete geçti.Bu süreçte PacCoin topluluğuda ekibe destek verdi ve kendilerine yeni bir slogan buldular.

'Halkın Alternatif Seçimi' sloganı ile yola çıkan bu ekip bu coinin 4 amaca hizmet etmesi üzerine yeniden harekete geçirdi.Bunlar,Topluluk,Hayırseverlik,İçerik ve seçim.Bu amaçlada ilk topluluk projesi olarak pacfyle.com 1 Şubat 2018 de hizmete açılacak.

Bu sitenin açılması ile birlikte coin borsasında ilk 10 girmek gibi bir hedefleri var.Bu topluluk tamamen sıfırdan ve hiç bir maddi gücü olmadan bu işe başlayacak ibaresinede yer verilmiş.

Yani PacCoin topluluk hayırseverlik içerik ve seçimi önemseyen bir coin ve 1 şubatta açacakları siteye oldukça önem veriyorlar ve ilk 10 gibi ciddi bir hedefleri var.


PacCoin Yükselir Mi?

Bu soruya cevap vermek tabiki oldukça zor.PacCoinin yukarıda bahsettiğim hedefleri ile şimdiki durumunu karşılaştırarak bir çıkarımda bulunmaya çalışacam.Bütün bu çıkarımlarım tamamen kendi şahsi görüşüm olup kesinlikle ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!

Gördüğünüz gibi tarihler 5 Ocak 2018 i gösterirken PacCoinin piyasadaki yeri 91.sıra.317 milyon dolarlık bir hacme sahip.10 sıradaki rakibine göz atarsak İota olduğunu görüyoruz ve tam 11 milyar dolar bir hacme sahip.Bud demek oluyor ki PacCoinin hedeflerini gerçekleştirmesi için yaklaşık 33 kat büyümesi lazım.

Bu hedefleri gerçekleşirse şu anki piyasa koşullarında %3300 bir atış olması gerekiyor.Açıkçası kısa vadede böyle bir yükselişi beklemek hayalperestlik olur.Ancak Şubat 1 de açmayı vadettikleri site ve topluluk kısmı bir heycana yol açacak ve Pac fiyatlarını bir miktar üste atacaktır.

Bu açıdan Ocak ayyının ilk günlerinde PacCoine yatırım yapmak mantıklı görünüyor.Ancak tam olarak ne olduğunu görmek için Ocak ayının sonuna kadar satılmaması taraftarıyım.Çünkü arada inişler ve çıkışlar yaşanabilir.

PacCoinin 1 Şubattan sonraki durumu ise tam bir muamma.1 şubatta açılacak bu oluşum gerçekten etkili olur ve Ocak ayında yatırım yapanları tatmin ederse PacCoin kendini çok daha üstlere atabilir.Bu noktada riski sevmeyenlerin Ocak ayı sonlarına doğru PacCoinlerini elden çıkarması gerektiğini riski sevenlerin ise tutması gerektiğini düşünüyorum.

Yine ısrarla belirtiyorum ki bunlar tamamen benim şahsi fikrimdir!!

PacCoin Nerden Alınır?

PacCoini ne yazık ki Türk borsalarından almak mümkün değil.Türk borsaları altcoinler açısından çok yetersiz ve bu konuda kesinlikle çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyorum.Size benimde güvenle işlem yaptığım borsadan bahsedecem.


Yorumlar

  1. Hocam bi de paccoin ikiye ayrılacakmış galiba. Bunun için paccoin i cüzdanda mı tutmak gerekiyor. Bu konuda bilgi verebilir misiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrılma yani çatallanma gibi bir şey şu an söz konusu değil.Cüzdanda yada güvenilir borsalarda tutabilirsiniz.

      Sil
  2. Hocam 1 martta fork olacağını resmi siteleri açıkladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle gözümden kaçırdığım için özür diler hatırlattığınız için teşekkür ederim.Şimdi baktım ve konuyu anladım hocam.Aslında bu bir çatallanmadan çok Paccoinin değerini artırmak ve her piyasada işlem görmesini sağlamak amacıyla atılmış bir adım.1000 Paccoins yerine sizlere 1 Paccoin verecekler.Böylece hem tasarım kusurları azalmış olacak hemde paccoin sayısı 1000 de 1 oranında azalacak böylece Bitcoinin en küçük birimi olan 1 Satoshiden değeri az olan ve bu yüzden çoğu işlemde kullanılamayan 1 Paccoini değerli hale getirmek istiyorlar mantıklı bir hamle olmuş.Sorularınız varsa yine beklerim teşekkürler.

      Sil
  3. 1 martta çatallanma olacağını kendi resmi siteleri açıkladı hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki yorumda cevap verdim hocam teşekkür ederim.

      Sil
  4. Cryptopia üzerinden pac/btc satın aldım.
    1 marttaki fork için mutlaka resmi sitesindeki walle't amı atmalıyım yoksa cryptopia üzerinde kalsa forktan faydalanabilir miyim??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her borsanın bu konuda farklı yaklaşımları olabiliyor hocam.Ben faydalanacağınızı düşünüyorum ama kesin bilgi adına borsanın destek ekibine sormanızda fayda var.

      Sil
  5. Cryptopia üzerinden yaklaşık 10 bin dolar 650 milyon kadar alım yaptım. sonra satmak istedim alan yok. Paccoin kağıt cüzdana atmak istedim ancak kağıt cüzdan sitesi bulamadım paccoin için. lütfen bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olsun. sanal cüzdanlara güvenmmiyorum. kendi sitesinde var biliyorum. ancak kağıt cüzdan arıyorum. yada elimdeki paraları elden çıkarmak istiyorum. teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hocam farklı borsalara dağıtarak parça parça satmalısın.Hepsini aynı anda satışa çıkarma bunun yerine parça parça satmayı dene.kriptoparaara@gmail.com a mail atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Hocam, benim paccoinlerin Yobitte. Yobit ile coin yakma konusunda anlaşamamışlar. Bundan dolayı sitesinden cüzdan yükledim. Yobitteki pac cüzdanıda bakımdaymış, beklitorum düzelsin diye. Sorum şu; siteden indirdiğim cüzdana transfer ettiğim coinler yenisiyle değişecek mi? Yoksa yayınlanacak yeni cüzdana mı transfer edeceğiz?
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek bir cüzdan olacak dolayısıyla coinleriniz yenileriyle değiştirilicektir.

      Sil

Yorum Gönder