Payeer Nedir ? Payeer Uyelik Resimli Rehber

Daha önce kredi kartı ile bitcoin ve ethereum almak için advcash ile para yatırma yöntemini kullanıyorduk.Ancak daha az komisyonlu daha güvenli ve onay işlemlerinin daha hızlı sürmesi nedeniyle artık payeer ile işlem yapacağız.

Payeera kayıt olmak için hemen tıkla

Payeer Nedir?

Payeer aslında uluslararası bir ödeme sistemi.Payeera visa card mastercard ve onlarca yöntemle para yatırabilir hemen ardından gerekli yerlere bu parayı transfer ederek istediğiniz her yerde işlem yapabilirsiniz.

Hesap onayı için sadece 1 resim yüklmenizin yeterli olması ve 1-2 saatte hemen onaylanıyor olması payeerı kullanmamızın en önemli nedeni.

Biz yobitten kredi kartı ile bitcoin ethereum vb kripto para birimlerini almak için bu yöntemi kullanacaz.Dilerseniz payeerın kabul edildiği tüm noktalarda kullanabilirsiniz.Payeera para yatıracağınız  yöntemler aşağıda resimde verilmiştir bunlar dışında pek çok yöntemde bulunmaktadır.


Payeer Üyelik Resimli Anlatım

Şimdi payeer üyelik işlemlerini resimli bir şekilde anlatacaz.

İlk önce BURAYA tıklayınız.Açılan sayfa aşağıda resimdeki gibi olacak burda SIGN-UP a tıklıyoruz.


Aşağıdaki gibi bir sayfa karşımıza çıkacak burda ' Email ' yazan kısma mailimizi yazıyoruz.Security code yazan yere karşınıza çıkan kodu yazıyoruz.Confirm kutusuna basıp kuralları kabul ettikten sonra Sign Up tuşuna basıyoruz.
Şimdi burda verdiğimiz bir maile bir mail geldi ve aşağıdaki gibi bir ekran açıldı.Burda mailimize gelen kodu Confirmation Code yazan yere yazıp Confirm tuşuna basıyoruz.

Aşağıda gibi bir ekran karşımıza çıkacak.Burda New password yazan yerde size şifrenizi verdi ancak burayı kendi şifremizle değişiyoruz.Şifrede en az 1 büyük harf ve en az 1 rakam olmalı.Repeat new password yazan yerede şifrenin tekrarını yazıyoruz.Secret Word yazan yerdeki rakamlarıda bir yere kaydedin ilerde şifrenizi kaybederseniz bunu kullanacaksanız.Hemen ardından Next Tuşuna basıyoruz.
Tebrik ederiz artık payeera üyesiniz.Şimdi tek yapmamız gereken para yatırmak ve bu parayı yobit hesabına atarak istediğimiz kripto parayı almak.Aşağıdaki linkten Payeera nasıl para yatırılır öğrenebilirsiniz.





Yorumlar