Payeer Para Yatirma ve Hesap Onayi Resimli

Bildiğiniz üzere kredi kartı ile bitcoin almak için payeer'ı kullanıyorduk.Payeer dünyaca ünlü güvenilir hesap onayı hızlı bir kurum.

Daha önceki yazılarımızda payeera nasıl üye olunur hakkında resimlerle detaylı bir anlatım yapmıştık.Şimdi ise geriye payeera kredi kartı ile para yatırma ve hesap onayını anlatma kısmına geldi.



Payeer'a nasıl kayıt olunur resimli anlatımı okumak için tıklayınız.

Payeer'a hemen kayıt olmak için tıklayınız.


Payeer'a Kredi Kartı İle Para Yatırma

' Payeer'a kredi kartı ile para yatırmak ' için öncelikle adınıza bir kredi kartı olması ve bunun mastercard yada visa olması yeterli.

Öncelikle payeer hesabımıza giriş yapıyoruz.Önümüze aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak.Bu ekranda işaretlediğim gibi ADD kısmına tıklıyoruz.
Önümüze aşağıdaki gibi bir ekran açılacak burda boşluğa yatırcağımız miktarı yazıyoruz.Oklarlada hangi kur üzerinden yatıracaksak onu seçiyoruz.Ben dolar seçtim.Çünkü kripto para borsalarında dolarla işlem yapılıyor.Daha sonra ADD tuşuna basıyoruz.
Aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkacak burda aşağı inip resimde işaretlediğim kredi kartınızın türüne göre visa yada mastercardı seçiyoruz
Önümüze yine aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak uyarılar kısmı hesap onayı kısmı altta anlatacam.Burda yapmamız gereken şey üst tarafa cep telefonumuzu yazmak.05.. şeklinde yazacaksınız hemen ardından resimdeki gibi CONFİRM kısmına tıklıyoruz.
Önümüze açılan ekranda kart bilgilerimizi giriyoruz.Ardındanda pay kısmına basıyoruz.Bu kısımda 3d güvenlik uygulanmakta dolayısıyla telefonunuza mesaj gelecek.
İşlemler bu kadar.Şimdi önümüze açılan sayfada sizden resim isteycek buda hesap onayı kısmına giriyor.Buyrun hesap onayı ise şöyle.

Payeer Hesap Onayı

Az önce ödeme yaptığımız kredi kartını ve kimliğimizi yan yana tutarak okunaklı bir şekilde resmini çekiyoruz ve yüklüyoruz.Hesap onayının garanti olması için bir elinize kredi kartınızı 1 elinize kimliğinizi alıp yüzünüzünde çıkacağı bir fotoğraf çekmenizi öneriyorum.Sadece elinizdede çekebilirsiniz tercihinize kalmış.

Hemen ardından anasayfaya dönüyoruz.Aşağıdaki resimde gibi ana sayfanın altında para yatırma işleminiz gözükecek ancak hesabınız onaylandığında paranız hesaba geçecek.Burda resimdeki gibi işaretli yere tıklayın.
Aşağıdaki gibi bir ekran açılacak ve burda gördüğünüz gibi hesap onayı 4 saat ile 24 arasında gerçekleşmekte deselerde 4 ile 5 saat arasında hemen onay işlemi yapılıyor ve paranız hesaba geçiyor.
Bu işlemi sadece ilk para yatırma işleminizde yapacaksınız daha sonra böyle bir onaya gerek kalmadan kolayca işlem yapabilceksiniz.Paranız yattığında mailinize mail gelecek.

Payeer ile ödeme yapılan Yobit.net'e kayıt olmak için tıklayınız.

Binance Vadeli İşlemlerde Tam %10 Komisyon indirimi için aşağıda ki videoyu izleyiniz.





Yorumlar

  1. banka karti ile para yatitabiliyormuyuz

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Banka kartı ile yatıramassın ama havale ile yatırabilirsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder