Rdd(Redd Coin) Nedir?Rdd Nerden Alınır?

Altcoin yazılarımıza Rdd coin yani Redd coin ile devam ediyoruz.Redd coini sizlere aktarırken yine alışılmışın dışında bilgiler vermeye çalışacam.Amacım hemen hemen her yerde bulabileceğiniz bilgiler dışında bilgileri size aktarmak böylece daha doğru ve inanılır yatırımları gerçekleştirebilirsiniz.

Rdd Coin Nedir?

Resmi sitelerinde yer alan bilgilere göre Redd Coin sosyal medyalarda kullanılan para birimi olmaya çalışmakta.Elektrik kullanmadan madenciliğe olanak tanıyan Rdd coin sosyal medya odaklı çalışmasına rağmen şu an herhangi bir sosyal medya kanalında kullanılmamakta.

Amaçladıkları şey ilerleyen dönemlerde kripto paraların gerçek para birimimiz olması halinde sosyal medya kanallarını oluşturulan facebook,twitter vb kanallarda ki para alışverişinin Redd Coin üzerinden yapılması.

Hedeflerini gerçekleştirirlerse rdd coin ile facebookta bir oyundan chip alabileceğiz.Yada sayfa reklamlarımızı oluşturuken ödeyeceğimiz ücreti Redd coin ile ödeyecez.Daha ilerisini düşünürsek gerçekten kaliteli bir içerik oluşturan bir youtuberu desteklemek için rdd coin yollayacaz.

Bu kısa vadede hemen gerçekleşecek bir olay gibi gözükmesede oldukça akla mantığa uygun.Sosyal medya platformalarını hedefleyen tek blok zinciri teknolojisi yani tek coin şu an için Rdd coin olarak açıkça öne çıkmakta.

Gerçekleşmemiş hedeflerin dışına çıkarak Rdd coinin bu yazıyı yazdığımız 7 Ocak 2018 tarihindeki durumuna bakalım.Aşağıdaki resimde göreceğiniz üzere Rdd coinin şu anki market değeri 803 milyon dolar.Bu değerle şu an kripto paralar arasında 48.sırada yer almaktalar.

Şu an için toplam 28 milyar tane üretilen Rdd coinin en fazla ne kadar üretileceği konusunda bilgi bulunmamakta.Şu anki piyasa değeri ise 0,027978 dolar yani yaklaşık 10 kuruş şu an için 1 tl ile 10 tane Rdd coin almanız mümkün.


Rdd(Redd)Coin Nerden Alınır?

Rdd coini benimde kullandığım güvenli hızlı ve hacmi fena olmayan yobit.net sitesinden alabilirsiniz.Şu an için bu coini maalesef ki Türk coin borsalarından almak mümkün değil.Bu konuda çalışma yapılmasını ve Türk kripto para borsalarının altcoin çeşitliliğini artırmasını heycanla bekliyoruz.



Rdd(Redd)Coin Yükselir Mi?

Ben bu altcoine herhangi bir yatırım yapmadım.Ancak hedefleri dünyadaki sıralamaları dikkate alındığında takip edilmesi gereken bir coin olduğunu düşünüyorum.Herhangi bir sosyal platformu ile anlaşması halinde değeri inanılmaz artabilir.

Maksimum sayısının belli olmaması bir coinde piyasadaki değerinin artış azalış oranının tahmini zorlaştırıyor.Yatırım yapmak yada yapmamk konusunda kararsız olsamda takip edeceğim ve takip etmeniz gereken bir coin olduğunu düşünüyorum.


Yorumlar