Token Coin(Swap Token) Nedir?Swap Token Yükselir Mi?

Swap token kısaltmasıyla Token coin hakkında sizlere bilgiler vermeye çalışacam.Swap token'in internet sitesi bile şu an çalışmamakta.Bu nedenle bu token hakkında çok fazla bilgiye ulaşamasamda mantıksal çıkarımlarla sizlere yol göstermeye çalışsacam.

Bu coin sadece yobit borsasında var.Günlük 20 bin dolar gibi düşük bir hacimle oynanıyor dolayısıyla oldukça spekülasyona açık.Günlük hareketleri çok değişken bu coine yatırım yapacakların çok dikkatli olmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

Yobit.net'e Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.

Token (Swap Token) Yükselir Mi?

Swap Token yukarıda bahsettiğim nedenlerden ötürü çok fazla oynaklık gösteren bir coin.Bu yazıyı yazdığımız 7 Ocak 2018'de Token'in durumuna bakalım.Dünya sıralamasında 647.sırada bulunuyor.Şu anki market hacmi sadece 2 milyon dolar.Piyasada 15 milyar tane var ve maksimumum kaç tane üretilceği hakkında bilgi verilmemiş.

Swap Token'in bugünki fiyatı ise 0,000168 dolar.Benim şahsi görüşüm bu tür coinlere yatırım yapmamak.Ne olduğu ve amacının ne olduğu belli olmayan coinlere yatırım yapmayı çok doğru bulmuyorum.Her zaman sölediğim üzere bu piyasayı kumar olarak göreneler kaybedenlerdir.

Son olarak şahsi görüşüm olmakla birlikte Token coine yatırım yapılmaması tarafındayım.


Yorumlar