Otppay Kripto Para Borsası | Otppay Coin ICO | Otppay Bonus Al

Kripto para dünyasında Hindistan merkezli borsalara önem veriliyor.Sebebi ise dünyadaki en profesyonel yazılımcıların bu ülkeden çıkmış olması.Bu sonuçla yaptıkları işte kaliteli ve güvenli oluyor.Birkaç ay içinde açılacak yeni kripto para borsası ve şimdiden başlayan ICO'su hakkında biraz konuşalım.

Otppay günümüz hızlı teknolojisine uygun bir telefon uygulaması olarak hizmet verecek.Evet bir kripto para borsası ama aslında bundan çok daha fazlası.Hesabınızda para tutup bunlarla anlık coin alıp satabileceksiniz.Bunun yanında proje içerisinde yer alan banka kartı çıktığında anlık coin satıp alışverişlerde kullanabileceksiniz.Borsadaki işlemlerden alınan ücret yani fee dünyanın en düşük ücretlerinden biri olacak.

Hindistanlıların güvenliğe önem verdiğini söyledik.Bunu şimdiden göstermek için sitelerinde kullandıkları açık kaynak kodunu da paylaşıyorlar.Ayrıca QR tabanlı günümüzde nerdeyse tüm internet bankacılığında yaygınlaşan ödeme sistemleri olacak.Çıkartacakları banka kartının yanı sıra NFC tabanlı temassız güvenli ödeme sistemi ile kartsız ödemeler de yapabileceksiniz.

Otppay Üyelik ve Otppay Coin ICO Almak İçin Tıklayın


Otppay Coin ICO


Toplamda 1 milyar adet üretilecek Otppay coin borsanın kendine ait coini olacak.Bunu tüm alım satım işlemlerinde ve alışverişlerde kullanabileceksiniz.Bu kadar ilgi çeken özelliklerinden bir tanesi hem çok ucuz bir fiyatla girmesi hem de %100 bonus vermeleri.

Şubat ayı itibariyle başlayan özel satışta 1 Ethereum karşılığında 53.332 adet Otppay coin veriliyor.Normalde 1 Ethereum karşılığı 26 bin adet veriliyorken bu aya özel bonuslu satış yapıyorlar.Hedefledikleri 1312 Ethereumluk satış sonrası 35 milyon coine 35 milyonda bonus vermiş olacaklar.

Otppay Bonus ve ICO Tarihleri

Otppay ICO öncesi satışı ise 5 Mart 3 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.Bu dönemde 1 Ethereum karşılığında 16.000 OTP coin ve %20 bonus verilecek.
Daha sonra 4 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında birince ICO başlıyor.Burada da 1 Ethereum 8000 OTP olacak, bonus miktarı %15 şeklinde.İkinci ICO ise 4 Mayıs 2 Haziran tarihleri arasında buradaki coin fiyatı değişmezken bonus %10 verilecek.

Borsa ICO satışları bittikten sonra bir iki ay içinde açılacak gibi görünüyor.Otppay kripto para borsasında işlem yapabilmek ve coinlerinizi alabilmek için ERC20 uyumlu Ethereum cüzdana sahip olmanız gerektiğini de hatırlatalım.

Otppay Üyelik ve Otppay Coin ICO Almak İçin Tıklayın



Yorumlar