The Abyss Daico Nedir? Dünyanın İlk Daicosu

Dünyanın ilk Daicosunu başlatan The Abyss ilk olmanın verdiği heycanla piyasada tutunmaya hazır.The abyssten bahsetmeden önce Dao ve Daico nedir? bunlardan bahsedelim.

Dao Nedir?

Ethereumun kurucusu Vitalik Buterin yatırım yapılan coinler için insanların söz sahibi olma fikrini ortaya koydu.Böylece insanlar dolandırılmayacak ve yatırımlarına yön verebilecekti.Fikri atan Vitalik Buterin olunca oldukça önemsendi.

Fikrin dahihane oluşuda fikrin benimsenmesinde önemli rol oynadı.Kısaca Dao yatırımlarınızı yaptığınız şirkette söz hakkınız olma özelliğidir.


Daico Nedir?

Bundan önce hep coinler İco'ya çıkardı bir nevi ön satış olan İco sayesinde ilerleyen günlerde borsaya çıkışı ile birlikte değer kazanacağını düşündüğümüz coinlere yatırım yapardık.Ancak son zamanlarda artan projeler İco dolandırıcılarınıda ortaya çıkardı.Adı belirsiz coinleri İco'ya çıkararak binlerce ethereumu ve bitcoini kasasına koyan uyanıklar gözden kayboldu.

Daico ise bu ihtimali kaldırarak her aldığınız coin değerince ethereumu bir yerde sizin için tutuyor.Böylece projedeki aksaklıklar sonucu proje başarısız olursa paranızın karşılığı size ethereum olarak iade ediliyor.Böylece yatırımınız garantide oluyor.

Daicoyu bir diğer farklı kılan özelik ise Daicoya çıkan coinleri aldığınızda şirketin oylamalarına katılıyorsunuz.Şirket herhangi bir yatırımı ortaya koyarken sizlere sunuyor ve oylama yapıyor.Böylece çoğunluğun istemediği hiç bir yatırım yapılamıyor.

The Abyss Nedir?

The abyss dao ve daico fikrini ilk kez kullanacak olan coin.Ethereum altyapısını kullanıyor.Rus Destiny Games tarafından çıkarılan coin oyun sektörünü hedefliyor.Oyun sektöründe her aşamada kullanılacak bu coinin bir oyun firması tarafından ortaya konulmasıda hemen kullanılmaya başlanması anlamına geliyor.

Geleceği parlak ve ilk olması özelliği ile tutacağını düşündüğüm bir coin.Şimdi Bu coin nasıl alınır bahsedelim.İlk Daico tarihi 7 şubat 2018.Özelikle ilk gün ile 15.gün arası Daicoya katılanları çeşitli bonus fırsatları bekliyor.7 sinden önce kayıt olursanız ne zaman yatırım yapın ekstra %3 bonus alacaksınız.Buda erken üyeliği özel kılıyor.


Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak üyelik işlemini yapıyoruz.Hemen ardından 7 Şubatı bekliyoruz.

Daicoya katılanların yararlanacağı bonuslar;

  • 1.gün katılanlar %25
  • 2-5.gün arası katılan  %15
  • 6-10.gün arası katılan %10
  • 11-15 gün arası katılan %5

Daicoya sadece ethereum ile katılmanız mümkün.1 ethereum ile 5000 tane abyss alıyorsunuz.İlk gün katılmanız halinde 6250 tane almış oluyorsunuz.

Minumum 0.01 ethereumluk abyss alabiliyorsunuz.Maksimum ise 10 ethereumluk.Daico 7 şubatta başlayıp 1 Martta bitecek minumum 5000 ethereum toplanmassa iptal edilip tüm ethereumlarınız size iade edilecek.50000 ethereumluk alım tamamlandığında ise İco tarihi bitmesede sonlandıralacak.

Toplamda 575 milyon tane The abyss üretilecek ve Daicoda bunların 250 milyon tanesi satılmış olacak.Dünyanın ilk Daicosunu kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.




Yorumlar