Yerli Kripto Para Borsası Binans Hediye Para Dağıtıyor

Geçtiğimiz yıl kasım ayında ismini duyduğumuz ve henüz proje aşamasındaki yerli kripto para borsası Binans üye alımına başladı. Lansmanı yapılan ve yakında işleme açılacak yerli borsa ilk üyelerine büyük bir sürpriz ile geldi.


Üye alımına başlayan borsa ilk üyelerine 100 TL değerinde Hoşgeldin hediyesi veriyor.Borsa açılmadan üye olan herkesin alabildiği bu hediye hesabınız onayladıktan hemen sonra yükleniyor.Alım satım işlemlerinde kullanabileceğiniz bu miktarı hemen almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Binans Üyelik ve 100 TL Hoşgeldin Hediyesi Almak İçin Tıklayın.


Binans Nasıl Üye Olunur?


Hesabınızı oluşturduktan sonra doğrulama bilgileri isteniyor.Bunlar Kimlik Belgesi veya Sürücü Belgesinin ön ve arka resimlerini sisteme yükledikten sonra, sisteme yüklediğiniz kimlik belgesiyle özçekim isteniyor. Özçekim yaparken bir kağıda BİNANS ve üyelik başvurusu tarihi yazmanız ve kimliğinizle birlikte elinizde tutmanız gerekiyor.

"Peki üye olmak için öne çıkan ne özelliği var" diye soranlarımız oluyordur.Kripto para borsalarındaki yüksek alım satım ücretlerinden hepimiz şikayetçiyiz.Binans bizlere bu dertten kurtarmak için 100 TL değerinde bir hediye sunuyor.İlerde borsanın hacmine ve işlem gören coinlere göre üye olduğunuzda bu hediyeyi kaçırmış olabilirsiniz.

Binans Üyelik ve 100 TL Hoşgeldin Hediyesi Almak İçin Tıklayın.

Yakında hizmete başlayacak olan borsa ilk olarak Bitcoin ve Ethereum alım satım imkanı sunacak.Sonrasında ise Erc20 tokenlerini yani ethereum tabanlı altcoinleri ekleyecekler.Bu konuda henüz işleme açılmadan üye alımına başlamaları bize işin ciddiyetini ne kadar önemsediklerini düşündürdü.Ayrıca ilerde ekleyecekleri altcoinler özellikle ethereum tabanlı olanlar tüm dünyada en çok ilgi gören coinler olacaktır.Çünkü ethereum altyapısı ve sunduğu teknoloji ile büyük ilgi görüyor.

Binans Üyelik ve 100 TL Hoşgeldin Hediyesi Almak İçin Tıklayın.


Yorumlar