Yobit İnvestbox Nedir? Yatırım Yap Hemen Kazan

Yobit borsasının belkide hiçbir borsada bulunmayan eşsiz özelliği investbox dan bahsedeceğimiz konumuza hoşgeldiniz.Yazımızı mutlaka sonuna kadar okuyun ve sondaki videoyu izleyiniz.

Coinleriniz duruken ciddi miktarlarda para kazanmanızı sağlayan bu uygulama ile 10 günde aldığınız coin hiç artmasa da %120 lere varan karlar elde edeceksiniz.Bunun yanında yatırım yaptığınız coin %120 düşse bile hiç zarar etmemiş olacaksınız.



Yobit İnvestbox Nasıl Kullanılır Resimli

Yobit borsasına giriş yaptıktan sonra üst tarafta soldan 3. sırada bulunan ' İnvestbox '.Önümüze aşağıdaki gibi bir sayfa açılacak.Bunların ne anlama geldiği ve nasıl yatırım yapılacağından hemen bahsedelim.

Resimdeki gibi investment plan yazan yerin altındaki tabloda  'Percent'' diye belirtilen yer yatırmınız karşılığı % kaç coin verileceği yazan yer.

'Period' yazan yer bu % yi hangi periyotta veriyor onu gösteriyor.Daily yazıyorsa günlük,weekly yazıyorsa haftalık montly yazıyorsa aylık anlamına geliyor.

'Minlnv' yazan yerde minumum kaç tane coinle o plana dahil olacağınız bilgisi veriliyor.

'Maxlnv' yazan yerde maximum kaç tane coinle o plana dahil olacağınız belirtiyor.

'Status' yazan yer o planın aktif olup olmadığını gösteriyor.Genelde aktif olmayan coinleri burda görme şansınız yok.

Hemen yanında bulunan 100.00000 diye giden yere kaç tane yatırım yapacaksınız yazabilirsiniz.

Hemen ardından İnvest yazan yeşil yere tıkladığınızda planınız aktif oluyor ve geri sayıma başlıyor.O sayım bittiğinde de otomatik olarak kazandığınız coinler ana coininizin üstüne eklenip aynı sayım tekrar başlıyor.

Aşağıda ki resime bakarak örnek verecek olursak, en üste bulunan LIZA coine günlük %10 ödeme verilmekte.Minumum 10 tane maksimum 6000 tane LIZA ile işlem yapabilirsiniz. Yani 10 tane LIZA yı invest kutusuna koyarsak 24 saat sonra 11 tane oluyor.



Yobit İnvestbox Dikkat Edilmesi Gerekenler Önemli

  1. BTC,ETH,DOGE,LTC,DASH,WAFES,BTG,LIZA bu coinlerin yatırımlarını haketmek için günde en az 5 kez 'Dice' oynamalısınız.Dice investbox kutusunun hemen yanında bulunuyor.Bunu 0.0001 gibi miktarlarla en az 5 kez oynamanızı tavsiye ederim.Böylece kaybetme riskiniz azalır.
  2. Yeni investboxa giren coinleri takip ederseniz kısa sürede çok ciddi yükselişler gösteriyorlar.Bunun nedeni İnvestboxu takip eden ve o coinlere yatırım yapan kişi sayısının fazla olması.Burda en çok yükselenler günlük ödeme yapıp en yüksek oranda ödeme verenler olacaktır.
  3. Yine en çok yükselen coinlerde aranan diğer bir özelik ise maximum sayısında sınır olmasıdır.Böylece çok yüksek miktarlarda coin yatırıp investbox kullanan ve sonrasında bu yüksek miktarlarda coini piyasa sürenler engellenmiş oluyor ve yükseliş istikrarlı oluyor.
  4. 'Crete New Plan ' yazan yeri normal borsa kullanıcıları kullanamıyor.Buraya hiç bulaşmayın.Kullanmaya çalışırsanız bir süreliğine coinleriniz askıda kalabilir.




Yorumlar

  1. Bi ara günlük 1200 tl'ye denk para kazanıyordum, param investbox'ta her hafta 2 ye katlanıyordu ancak birden satım yapmışlar, sabah baktığımda zarara girmiştim. Bulaşmayın derim, çok uzun süreli takip-bilgi-birikim gerektirir.RMY.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder