Ovis Kripto Para Borsası | Ovis Üyelik | 40+ Coin ve Altcoin

Yakın zamanda ülkemizde hizmet vermeye başlayan yerli kripto para borsası "Ovis" birçok yenilik ve farklı özelliklerle geldi.Türk lirası ile işlem yapabildiğiniz Ovis'te başlangıç olarak 15 farklı coin bulunuyor.Anketlerle ve üyelerinin tavsiyeleri doğrultusunda eklemeler yaparak 40'tan fazla coin içeren bir market planlanıyor.

Ovis Kripto Borsası Üyelik İçin Tıklayın

7/24 Canlı Müşteri Hizmeti bulunuyor,  yani Ovis borsası bir ilk olarak çağrı merkezi ile üyelerine yardımcı oluyor.Ülkemizde hizmet veren kripto borsaları arasında %0.2 ile en düşük komisyon ücretlerinden birini alıyorlar.

Birçok yenilik getirdiklerinden bahsetmiştik, bunlardan bir tanesi ise Bitcoin ve Ethereum endeksli market bulunuyor.Yani bitcoin ve ethereum ile alabileceğiniz coinler bulunuyor, bozdurup TL'ye geçmek zorunda kalmıyorsunuz.Ayrıca ekstra %0.1 komisyon ödeyerek "Gizli Emir" özelliğini de kullanabiliyorsunuz.Bu özellik ile satış veya alış emirleri listesinde görünmeden işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Güvenliğe önem veren Ovis çift faktörlü koruma olarak Google 2FA kullanıyor.Bunun yanı sıra IP adresi sınırlama özelliği bulunuyor.Bu özellik ile belirlediğiniz IP adresleri dışında hesabınıza giriş yapılamıyor.Son zamanlarda artan birçok dolandırıcılık şeklini engellemek için önemli bir adım olmuş.

Üye olduktan sonra fotoğraflı kimlik belgenizi yükleyerek hesabınızı doğrulamaz iseniz günlük 150 TL, aylık 3000 TL yatırım ve çekim limitiniz bulunuyor.Hesabınızı doğruladıktan sonra günlük 150.000 TL işlem yapabiliyorsunuz.

Ovis Üyelik

Referans sistemi üyelik şeklinde çalışmayı tercih ettiklerini belirttiler.Yani Ovis Üyelik için halihazırda üye birisinin size vereceği bir link veya referans kodu gerekiyor.Sizler için bu link aşağıda bulunuyor.


Bu link üzerinden ulaşacağınız ovis.com.tr sayfasında sağ üstten "Üye Ol" butonuna tıklamanız yeterli.Sonra size ait bilgileri doldurarak cep telefonunuza gelen kodu doğrulayarak üye olabilirsiniz.

                     Youtube kanalımızdaki videoyu izleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.





Yorumlar