XRP (Ripple) Artış Devam Eder Mi? Ripple Yükseliyor

Takvimimiz 21 Eylül 2019'u gösterirken Ripple'daki artış dikkat çekiyor.Ripple son 2-3 günde yaklaşık %60 değer kazandı.Herkesin merak ettiği şey ise Ripple artmaya devam edecek mi?Ripple neden arttı gibi sorular.

xrp yukseliyor

Ripple Neden Artış Gösterdi?

Rippledaki artışın ana sebebi xRapid'in beklenen daha kısa sürede Ekim ayının başlarında faaliyete geçecek olması.Xrp'nin Ortadoğu ve Asya Pasifik düzenliyiciler sorumlusu Sagar Sarbhai CNB'ye konuştu xRapidin beklenen önce ve muhtemelen Ekim ayında yayına alınacağını bildirdi.

Bu açıklama sonrası Ripple adeta uçtu.En önemli yükseliş sebebi bu olsada piyasada genel anlamdaki olumlu hava market hacmindeki yükseliş de Ripple'ın artışında azda olsa etkili.

Benim kanaatimde uzun bir süredir ciddi bir artış göstermeyen bütün coinler karşısında ciddi güzel bir haber alan XRP'nin iştahları yeniden kabarttığı ve insanlara coinler eski zamanlara gerimi dönüyor düşüncesi ile Xrp'ye saldırmasıda etkili diye düşünmekteyim.

Nerden Ripple Alınır Ripple Nedir? Tıkla Öğren

xRapid Nedir?

xRapid bankalar arası para transferlerinde parayı önce Xrp'ye çeviren bu sayade hızlı transferi sağlayan hemen ardından Xrp'yi tekrar paraya dönüştürerek gerçek bir para taransferini hızlı ve sorunsuz sağlamayı hedefleyen bir teknoloji.

xRapid Amerika ve Meksika'da test edildi.Bir çok banka bu teknolojiye ilgi  duydu.Tüm bu haberler xRapid'in gelecekteki para transferlerinde etkili olacağını fazlasıyla göstermekte.

Xrp (Ripple ) Yükselmeye Devam Eder Mi?

Ripple piyasanın tekrar 200 milyar dolar altına inmediği taktirde Kasım ayında xRapidinde devreye girmesi ile 1 dolar bantlarına kadar artış göstereceğini öngörmekteyim.Hatta market hacmi olarak 2.sıraya geçeceği ve Ethereumu geçeceği yönünde düşüncelerim bulunmakta.Bunlar tabiki yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar