Celer Coin Nedir?Celer Network Nedir?

Dün ki yazımda yine Binance icosu olan son günlerin yükselen coini Matic Coinden bahsetmiştim.Bugünde yine Binance icosu olan ve çıktığı günden beri üstüne değer katan Celer Network (CELR) den bahsedeceğim.Aslında Celer Network ile Matic Coini birbirine benzeten çok özelik var.Bunların en başında ikisinde Binance icosu olması.2sindende şu an için piyasada yaklaşık 2milyar tane var.

Matic Network Nedir Öğrenmek İçin Tıkla

Dün Matic Network ile ilgili makaleyi oluşturduğumda şunu söylemiştim.Matic Network coinmarketcupta ilk 100 e girerse ciddi bir artış gösterir.O sırada 117 sırada olan bu coin 82.sıraya geldi ve aynı söylediğim gibi 0.022 den 0.036 ya kadar çıktı.

Celer networkte coinmarketcupta muhtemelen bu yazıyı yazdığım gün olan 21.05.2019 da ilk 100 e girecektir.Buda ciddi bir değer arışını birlikte geçirecektir.Bir çok coin sever aylardır hem güvenilir olan ve hem bu denli yükselen coinlere adeta aç.

Binance güvencesi ile olması sebebiylede hiç terreddüt etmeden alınıyor.Celer Networkun bugün içinde 0.03 seviyesini geçmesini 2 aylık süreçtede aynı Matic Networkte dediğim gibi 0.050 bandına dayanmasını bekliyorum.

Tıkla Binance Borsasına Kayıt Ol Celer Coin Al Sat

Videoyu izleyip kanalıma abone olmayı unutma


***Kişisel fikirlerimdir yatırım tavsiyesi değildir**

Yorumlar