Matic Coin Nedir?Matic Network Nedir?

Bugün belkide son yılların en iyi projelerinden biri olan Matic Coin'den bahsedecem.Binance güvencesi le icosu yapılan ve sadece Binance borsasında bulunan icosu üzerinden daha 1 ay geçmeden yaklaşık 10 kat değerlenen bu coin şimdi alınıp beklendiği taktirde iyi kazançlar getirecek gibi görünüyor.Tabi ki bunun sebebleri var ve bunları açıklayacam.Öncelikle Matic Coin almak ve satmak için Binance kayıt olmanız şart aşağıdaki linkten hızlıca üye olabilirsiniz.

Matic Coin Amak İçin Tıkla Binance Kayıt Ol

Matic Coin coinmarketcap.com sıralamasında 117.sırada bulunuyor.Toplam 10 milyar üretilen coinin yaklaşık %20 si yani 20 milyarı piyasada dolaşmakta.Binance gibi güçlü bir borsa tarafından icosu yapılan ve piyasaya sürülen Binance 4. icosu olma özelliği taşıyor.

Celer Network Coin Nedir?Matic Coin Benzeri Coin Tıkla Öğren

İlk 3 icosunda gayet başarılı olan Binance 4.icosunda başarılı olacağı benziyor.İcosunu yaptığı coinler ile yine kendi coini olan Bnb coini sürekli destekleyen ve değerini artırmayı başaran Binance Matic Coini 1 ay olmadan 10 kat gibi yüksek bir miktarda değerini katlamış durumda.

Özellikle coinmarketcap sıralamasında ilk 100 e girdiği taktirde daha çok kişinin dikkatini çekecek ve çok daha fazla işlem ile kısa sürede değerine değer katacaktır.

Matic coinin Binance güvencesi nedeniyle oldukça iyi yerlere geleceğine inancım sonsuz.Hedefi 2 aylık süreçte 0.050 dolar seviyelerinde görüyorum.

Sizde Tıklayın Kayıt Olun Matic Coin Alın-Satın

Videoyu izleyip kanalıma abone olmayı unutmayınız.


***Kişisel fikirlerimdir yatırım tavsiyesi değildir**

Yorumlar