Binance Vadeli Hesap Açma | %10 Komisyon İndirimi İçerir

Binance vadeli işlem borsasında nasıl hesap açılır,binance vadeli işlem borsası nedir,binance vadeli işlem borsasında nasıl komisyon indiriminden yararlanır,binance futures vadeli işlem borsasına nasıl transfer yapılır gelin hep birlikte göz atalım.

Yazının sonunda vadeli işlemler nasıl kullanılır ?videomuzu mutlaka izleyiniz.

Binance Yeni Hesap Oluşturmak İçin Tıklayınız

Binance vadeli işlemler %10 komisyon kazanmak için hemen tıkla.

Binance Vadeli İşlem Borsası Nedir?

Binance vadeli işlem borsası x125 kaldıraca kadar işlem yapmanızı sağlayan kaldıraçlı işlem yapıldığı için kar edildiğinde yüksek kar zarar edildiğinde ise yüksek zarar etmenize olanak tanıyan riskli bir borsadır.

Binance Vadeli İşlem Borsası Hesap Açma

İlk olarak Binance hesabımıza giriş yapıyoruz.Eğer henüz Binance hesabınız yoksa aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz.Hesabımıza giriş yaptıktan sonra resimde ki gibi Cüzdan sekmesini seçip Vadeli İşlemler Cüzdanına tıklıyoruz.


Karşımıza vadeli işlemler hesabı aç çıkıyor.Bu bölümde referans bölümüne resimde ki gibi turkey yazıyoruz.Böylece yaptığınız her işlemde %10 komisyon indirimi kazanacaksınız.Bu kodu yazmayıp boş bırakırsanız herhangi bir indirim kazanamassınız.


Böylece vadeli hesabımızı ücretsiz kolayca ve %10 komisyon indirimi ile açmış olduk.

Binance Vadeli İşlemler Cüzdanına Transfer İşlemi

Öncelikle şunu belirtelim Binance vadeli işlemler cüzdanınıza sadece Usdt yani TetherUs gönderebilirsiniz.Tüm işlem çiftleri Usdt ile yapılmakta.

Binance hesabına giriş yaptıktan sonra Cüzdanı seçip Vadeli İşlemler Cüzdanına tıklıyoruz.Aşağıda ki resimde ki gibi çıkan ekranda transfer butonuna tıklayıp miktarımızı belirtiyor ve Transferi Onayla diyoruz.

Binance Vadeli İşlemler İşlem Yapma

Binance'de vadeli işlem yapmak için Al-Sat seçip Vadeli işlemlere tıklıyoruz.Aşağıda resimde görülmekte.Resmin altında Vadeli işlemler nedir nasıl kullanılır videosunu izlemeye unutmayın.



Yorumlar