Wazirx Borsası Kayıt İşlemleri | Wazirx Hesap Açma Türkçe

Wazirx Hindistan'ın en iyi krito para borsası.Binance tarafından satın alınan Wazirx borsası nasıl kayıt olunur? bunu resimlerle anlatacağız.Bilindiği üzere Hindistan yazılım dünyasında Dünyanın en iyi ülkesi hal böyle olunca ve Hindistan'da kripto paralar tamamen serbest olunca sizinde mutlaka Wazirx borsasında yer almanız şart.



Bunu gören Dünya'nın en büyük kripto para borsası Binance Wazirx satın aldı.Yani artık Wazirx in Binance kadar büyümesi için hiç bir neden kalmadı.Yakın zamanda Binance'nin yapacağı büyük yatırımlar ile Dünya'nın en büyük borsalarından birinin Wazirx olacağından şüphe yok.

Aşağıda'ki adımları hızlıca uygulayarak 2 dakika içinde hemen Wazirx e kayıt olabilirsiniz böylece gelecekte ki Dünya'nın en büyük kripto para borsalarından birinin fırsatları ödülleri ve yarışmalarını kaçırmamış olacaksınız.

Wazirx Borsası Kayıt Nasıl Yapılır?

Wazirx'e 2 dakikada avantajlı bir şekilde kayıt olmak için öncelike alttaki linke tıklıyoruz.Wazirx hesap açma,wazirx üyelik işlemlerini aşağıda ki gibi hızlıca gerçekleştirin.



Tıkladıktan sonra aşağıda ki gibi bir resim karşınıza çıkacak.

Yukarıda'ki resimde Sign Up tusuna basıyoruz.


Kayıt olmak için açılan resimde;

  1. Enter your email yazan yere: Mail adresimizi
  2. Enter your password yazan yere: Giriş yapacağımız belirlediğimiz şifreyi
  3. Confirm password yazan yere : Belirlediğimiz şifreyi tekrar yazıyoruz.
  4. I agree to WazirX's Terms of Service kutucuğunu işaretliyoruz.
Bu bölümde mausenin sağ tuşuna basıp sayfayı Türkçe'ye çevirseniz işlemleri Türkçe dilinde daha hızlı yapabilirsiniz.



Yukarıda'ki resimdeki gibi belirlediğimiz maile bir e-posta gönderiliyor bunu onaylıyoruz.


Maili onayladıktan sonra sağ üsteki kişi butonuna tıklayıp Wazirx'i kullanabilirsiniz.Artık Wazirx'e kayıt oldunuz.Herhangi bir sorunuz olursa yorum kısmındam sorabilirsiniz.
Dünya'nın en büyük Borsası Binance'nin aldığı WazirX'e yukarıda ki adımları ugulayarak mutalak kayıt olun fırsatları kaçırmayın.

Yorumlar