500 TL ÖDÜLLÜ VADELİ İŞLEM BORSASI YARIŞMASI !!!

Evet kendi Youtube kanalımızda 500 TL Ödüllü Vadeli İşlem Borsası Yarışması düzenliyoruz.

Yarışmaya katılabilmeniz için sadece 3 tane küçük şartımız olacak.Bu şartlar sizlere avantaj sağlayacak şartlar olacak bunun için yapmanız gereken şeyler binance kullanıyorsanız.Vadeli işlemler borsasında futures cüzdanı var ve daha önce hiç vadeli işlemler kullanmayanlar için vadeli işlemler hesabı açarken referans kısmına turkey yazması ve daha sonra miktarı önemli değil 1 dolar da 50 cent de olsa bir işlem yapmanız ve son olarak youtube kanalımıza abone olmanız yeterli olacaktır.

Vadeli işlem borsası kaldıraçlı bir borsa olduğu için daha fazla komisyon ödeniyor bizim referansımızla üye olup işlem yaparsanız size %10 gibi büyük komisyon indirimi sağlanacaktır.Bu nedenden dolayı referans ile işlem yapmanız her zaman sizin kazancınıza olacaktır.

Binance Vadeli İşlemler %10 komisyon ödülü kazanmak için referans adı: turkey
Binance Vadeli işlemler direk kayıt linki: https://www.binance.com/en/futures/ref/turkey

Sizlere hem %10 bonus kazandırıp hemde vadeli işlemleri tam olarak öğretmek için yazımızın devamında telegram linki vereceğiz.Bu linkten telegram grubumuza katılarak yarışma için istediğimiz kuralları doğrulamak için sizden mailinizin sadece iki harfini isteyeceğiz kişisel bilgilerinizi kesinlikle istemeyeceğiz.

Telegram grubumuza yarışmaya katıldığınızı yazdığınız zaman sizin ile özelden iletişim kurup mailinizin iki harfini soracağız ve yarışmaya katılmaya hak kazanmış olacaksınız.Yarışmayı 25 kişiye ulaştığımız zaman çekilişi youtube kanalımızdan canlı yayında gerçekleştireceğiz.

Ödüller 3 kişiye verilecektir, kazananların kişisel bilgisi alınmadan bitcoin hesabınızın cüzdan numarası ile sizlere bitcoin olarak transfer edilecektir.Yarışmanın güncel katılım sayısını aşağıda yayınlayacağımız youtube videomuzun açıklama kısmından takip edebilirsiniz.

Çekilişimiz 25 kişiye ulaştığı zaman başlayacaktır.Bu yarışmanın kazananları belli olduktan sonra yine 25 kişi ile başka bir yarışma düzenleyerek ödül dağıtmaya devam edeceğiz.

Vadeli işlemlerle ilgili her hangi bir sorunuz olursa telegram grubumuzdan sorup, cevap alabilirsiniz.

Yarışma Şartları;

1- Binance Vadeli İşlem Borsasına kayıt olurken referans bölümüne yazınız: turkey yada buraya tıklayarak kayıt olun.

2-Miktarı önemli olmadan vadeli işlemlerde en az 1 kez işlem yapın.

3-Kanalımıza abone olun.Yarışmaya katıldıktan sonra telegram grubundan yarışmaya katıldım yazmanız yeterli.

Telegram grubumuza katılmak için tıklayınız.

Çekiliş ile dağıtılacak ödüller; 
1 Kişiye 250 TL
1 Kişiye 150 TL
1 Kişiye 100 TL 

Yarışmaya katılırken hiç bir kişisel bilginizi istememekteyiz.Sadece doğrulama için mail adresinizin 2 harfini soracağız.Yukarıda ki şartları yerine getirdikten sonra telegram grubuna yazarak yarışmaya katılabilirsiniz. Ödüller bitcoin değerince borsa cüzdanlarınıza transfer edilecektir. Herkese iyi şanlar.

Yazımızı okuduktan sonra dilerseniz aşağıda youtube kanalımızın bu konu hakkındaki kapsamlı videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca kanalımıza abone olmayı unutmayın.


Yorumlar