Huobi Üyelik | Huobi Türkiye Nasıl Kayıt Olunur | Resimli Anlatım 2020

Huobi kripto para borsasına üyelik ve hesap açma işlemleri hakkında tüm detayların olduğu yazımıza başlıyoruz. Huobi.com borsa hacmi olarak en üst sıralarda bulunuyor ve birçok altcoini de bünyesinde barındırıyor.Bünyesinde bir çok alt şirket bulunduran ve Huobi Global olarak da bilinen borsanın kayıt linkine hemen aşağıdan tıklayabilirsiniz.

Huobi.Com Üye Olma ( Resimli Anlatım)

Öncelikle Üye Olmak İçin Tıklayın



Huobi Türkiye'ye ofis açması ve ülkemizdeki kullanıcıları önemsemesi ile adından çokca söz ettirdiğini biliyoruz.Bunlardan en önemlisi Huobi Türk Lirası ile para yatırma seçeneğini de gündemine almasından anlayabiliriz.Sözü çok uzatmadan resimli anlatım ile üyelik işlemlerini birkaç adımda tamamlayalım.




Huobi Mail İle Kayıt Ol



Huobi Telefon İle Kayıt Ol


Mail adresiniz veya telefon numaranız ile kayıt açabiliyorsunuz. Tercinize göre bir şifre belirledikledikten sonra kaydol butonuna tıklayıp ilerliyoruz.

Davet kodunuz bölümü sizde boş ise bize destek olmak için yazabilirsiniz: cftf5


Ekranınıza gelen doğrulama kanalını sağ yönde kaydırarak robot veya bot olmadığınızı ispatlıyorsunuz.


Biz mail ile kayıt olduğumuz için mail adresimize gelen doğrulama kodunu girmemiz isteniyor.Siz telefon ile kayıt oldu iseniz doğrulama kodunuz sms ile gelecektir.


Bu ekranı gördüyseniz harika artık huobi.com üyesi oldunuz.Şimdi sırada kimlik doğrulama var.Bunun için kimlikteki bilgilerinize ihtiyacınız olacak.



Kimliğiniz eski ise kırmızı kutu ile işaretlenen bölgeden değiştirebiliyorsunuz.Daha sonrasında kimliğinize ait fotoğrafları yüklemeniz istenecek ve değerlendirmeye alınacaktır.



Bilgilerinizin doğrulaması en geç 24 saatte tamamlanmaktadır.Biz yaptığımızda yaklaştık 1-2 saat civarında onaylanmıştı.Hesabınız doğrulandıktan sonra kripto para transfer edebilir, alım satım yapabilirsiniz.



Sizin de kimlik doğrulamanız onaylanınca karşınıza bu ekran gelecek ve artık Huobi üzerinde trade yapabilmeniz için her şey tamamlanmış oluyor.

Huobi Kayıt İçin Buraya Tıklayın

Yorumlar