Binance Margin Kullanımı Mobil Anlatım 2020

Bugün sizlere çok merak edilen ve sıkça bize gelen sorular üzerine Binance margin mobil kullanımı nasıl yapılır anlatacağız.Aşağıda sizlere youtube kanalımızdaki videomuzu paylaşacağım oradan ıos ve android uygulamasını kolayca indirmek için linkler bırakacağım videomuzu izleyip linklere tıklayarak kolayca indirebilirsiniz.

Binance vadeli işlemlere kayıt olurken %10 komisyon indirimi ile başlamak için referans adı: turkiyekazansin

Binance vadeli işlemlere %10 komisyon indirimi ile başlamak için tıkla.

Alım satım kısmına giderek margin kısmına geliyoruz , hangi coin çiftinden işlem yapmak istiyorsanız tıklayarak seçiyoruz burada dikkat etmeniz gereken nokta işlem yapmak istediğiniz coin'nin yanında sarı kutu içinde (m) harfi olması lazım.

Başka cüzdan dan margin cüzdanına coin transferi yaparken transfer yaptığımız coin'nin margin de olmasına dikkat etmeliyiz.Yada direk olarak usdt transferi gerçekleştirebiliriz.Fonlar kısmından yada alım satım kısmındaki üç noktaya tıklayarak transfer kısmına gelerek istediğiniz coin yada usdt transferini yapabilirsiniz.

Margin de istersek borç alarak işlem yapma şansına da sahibiz , elinizde bulunan yada bulunmayan bir coin'i borç alarak al sat işlemi yapabilirsiniz.Kaldıraç oranı olarak 5x e kadar yükselterek işlem yapabiliyorsunuz.

Elinizde bulunan coin karşılığında size misal verirsek bitcoin ile işlem yapacağız diyelim size tam elinizdeki coin'nin 4 katına kadar borç vererek işlem yapma şansınız oluyor.Yani elinizdeki paranız kenarda duruyorken borç aldığınız para ile işlem yapmaya devam edebiliyorsunuz.

Bitcoin'leri borç aldığımız için aslında al pozisyonu na girmiş gibi düşünebiliriz , o yüzden sat pozisyonunda işlem yapabiliriz aldığımız borç bitcoin ile.Satış pozisyonun yaparken hedeflediğimiz olursa bitcoin düşerse aldığımızı geri yerine koyarak para kazabilirsiniz.Margin piyasasında olan btc çiftlerinden elimizde bitcoin bulunduğu için satın alabilirsiniz.

Yaptığımız sat işleminden sonra bitcoin yükselirse cebimizdeki mevcut paramızdan gitmeye başlayacak ama tam tersi düşerse , kar edeceğiz ve aldığımız borç parayı ödemeye başlayacağız.Kar ettiğimizi düşünelim pozisyonu kapatmak için iki seçeneğimiz var.

Normal yazan yerden bitcon'ni sattığımız ve kara geçtiğimiz için bu sefer al pozisyonuna gelip geri öde ye tıklayarak %100 yaparak az önce aldığımız borç kadarını satın alarak kapatır.Yada normal kısmına elimizdeki tüm para ile bitcoin alarak margin cüzdanına geri gelerek geri ödeye tıklayarak kullanılır bakiye ve borç alınan miktar karşımıza çıkacak.Maximum kısmına tıklayarak borcumuzun tamamı kadar miktarı geri öder ve elimizde kalan bitcoin miktarı da bizim kar oranımız olarak bize kalmış oluyor.

Bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için youtube kanalımızdaki videomuzu izleyin videomuzu beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın , yukarıda verdiğim referans kodunu yada direk linke tıklayarak vadeli işlemlerden %10 komisyon indirimini almayı unutmayınız.




Yorumlar