Binance Mobil Kar Zarar Hesaplama 2020

Binance mobil uygulamada çok merak edilen kar zarar hesaplama yeni sürümü ile sizlere tanıtacağız.Binance vadeli işlemlerde de mobil hesap makinesi nasıl kullanılır.


Binance vadeli işlemlerde %10 komisyon indirimi kazanmak için referans adı: turkey
Binance vadeli işlemlerde %10 indirim kazanmak için tıklayın.


Sizler için mobil uygulamayı kolayca indirmek içim linkleri paylaşıyorum.

📱 Binance ıos uygulaması için tıklayınız.

📱 Binance android uygulaması için tıklayınız.

Binance mobil uygulamasına yeni bir özellik olan hesap makinesini getirdi.Oldukça kullanışlı ve pratik halde olan hesap makinesi işlemlerimizi yaparken oldukça işimize yarayacak bir özellik.


Binance vadeli işlemlerde hesap makinesini üç temel seçenek pnl , hedef fiyat ve likidasyon fiyatımızı pozisyonu açmadan önce istediğimiz coin'i seçerek hesaplayabiliyoruz.Hangi coin'de işlem yapıyorsanız mutlaka seçmelisiniz çünkü fiyat aralıkları ve virgüller her zaman tutmaya biliyor.Ben pnl den örnek vererek devam edceğim.Hesap yaparken ilk olarak dikkat etmeniz gereken nokta pozisyonunuz yani al pozisyonunda mı yoksa sat pozisyonunda mı işlem yapıyoruz onu seçmemiz gerekiyor.Hesap yapmaya başlarken pozisyonumuzu seçtikten sonra kaldıraç oranımızı seçiyoruz , giriş fiyatımızı ve çıkış fiyatımızı yazıyoruz.Daha sonra miktar bölümüne ne kadar alacaksak belirtiyoruz.


Eğer elli kaldıraç da 1 bitcoin ile işlem yaptığımızı düşünürsek giriş fiyatımız 7500 dolardan olursa 50 kaldıraç ile oynarsam 150 dolara ihtiyacım olduğunu söylüyor. Çıkış fiyatım ise 7550 dolar olarak belirlersek ve bu seviyeye gelip pozisyonumuzu kapatırsak kazancımızın ise 50 dolar oluyor yani yaklaşık olarak % 33.33 bir kar edeceğimi binance mobil hesap makinesinden hesaplayabiliriz.

Ben size yazımda pnl hesaplamayı göstermek istedim.Daha detaylı bir şekilde hedef fiyat ve çok önemli olan likidasyon fiyatını hesaplamayı öğrenmek için youtube kanalımıza abone olmayı , bu konu hakkındaki çok kapsamlı detaylı videomuzu izlemeyi ve beğenmeyi unutmayın.


Yorumlar