Binance Mobil Kullanım ile Opsiyonlar Anlatımı 2020

Sizlerden sıkça gelen sorular üzerine oldukça merak edilen binance opsiyonlar borsasında mobil kullanımı nasıl yapılıyor nedir bu opsiyon borsası onu kaleme alacağız.

Binance vadeli işlemlerde %10 komisyon kazanmak için referans adı : turkiyekazansin

Binance vadeli işlemlerde %10 komisyon indirimi ile başlamak işlem yapmak için tıkla.

Binance opsiyonlar borsasına bilgisayar veya masa üstü sitelerden girebileceğiniz tarayıcı üzerinden ulaşacağınız bir borsa değil. Binance mobil cihazlarda yaptığı güncellemeler ile sadece binance opsiyonlar borsasında mobil cihazlarda işlem yapabiliyorsunuz.

Şimdi binance opsiyonlar borsası nedir nasıl kullanılır ile devam edelim.Binance opsiyonlar borsasında sadece btc/usdt seçeneği ile bitcoin'in on dakika, otuz dakika, bir saat, sekiz saat ve bir gün olmak üzere düşer yada yükselir diye tahmin etmeye çalışıyorsunuz.

Bir saatlik opsiyon üzerinden örnek vermek gerekirse bir saat sonra bitcoinin düşeceğini tahmin ediyoruz diyelim.Yaptığımız işlemin komisyonunu alarak bize işlem yaptırıyor bir saatlik opsiyon üzerinden 1 btc ile işlem yaparsam eğer  23 dolar gibi bir komisyon ücretini benden alıyor.

Belirlediğiniz fiyatı girip alım yada satım yaptıktan sonra karşımıza çıkan bölümde dayanak yazan yer bizim işlem yaptığımız coin , adet yazan yer kaç adet alacağımız , kullanım fiyatı şu andaki piyasa fiyatı.Burası önemli prim fiyatı binance ye ödenen komisyon miktarı binance opsiyonlar borsasında pozisyonu açtığımız anda ne olursa olsun sizden prim yazan yeri yani komisyonu almış bulunuyor.

Komisyon oranımız yaptığımız aralığa göre yani on dakika, otuz dakika, bir saat, sekiz saat ve bir gün olarak değişen aralıklarda yaptığımız işlemlere göre değişiyor.Bunun yanında bitcoinin o anki piyasa fiyatına göre de değişim gösteriyor.

Başabaş fiyat var son olarak başabaş fiyat demek ise piyasa fiyatından belirlenmiş misal vermek gerekir ise on dakika da işlem yapıyoruz.Bitcoin piyasa fiyatı 9000 diyelim bize belirlediği rakam sat pozisyonunda olduğumuz için 8986 biz bu rakamı düşmediğimiz sürece kara geçmeniz mümkün değil.

Binance opsiyonlar borsasında ne olursa olsun bizden işleme girerken belirlediği komisyon miktarını alıyor.Aslında bizim için de tek özelliği şimdilik bu olarak görünüyor belirlediği komisyonun üzerinde yada altında ne olursa olsun bizde almıyor.

Bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için youtube kanalımızdaki videomuzu izleyin videomuzu beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın , yukarıda verdiğim referans kodunu yada direk linke tıklayarak vadeli işlemlerden %10 komisyon indirimini almayı unutmayınız.

Video 'muzun altında ıos ve android mobil cihazlarınıza binance mobil uygulamasını kolayca indirmeniz için linkler paylaştık oradan videoyu izledikten sonra kolayca indirebilirsiniz.







Yorumlar