Binance Nedir 2020 ?

Bugün sıkça sorulan sorular üstüne bu bilgileri vermek istedik.Binance nedir binance de türk lirası ile nasıl bitcoin alınır.

İlk olarak binance dünyanın en büyük para borsası bir çok alt coin'e sahip çok hızlı bir güvenilir  şekilde ister usdt ister türk lirası isterseniz başka para ile hızlıca bitcoin alabilir yada başka alt coin'ler alabilirsiniz.

Binance borsasına %10 indirim ile kayıt olmak için tıkla.

Binance vadeli işlemler borasına %10 indirim kazanarak başlamak az ödemek için tıkla.

Binance vadeli işlemler borsasına %10 komisyon indirimi kazanmak için referans adı : turkey

Binance borsasında oynamanız işlem yapmanız için yukarıda verdiğim linkler üzerinden hızlıca kayıt olarak %10 komisyon kazanarak başlayabilirsiniz.Binance borsasına kayıt olduktan sonra hesap kısmından kimlik bölümüne gelerek kimlik doğrulama yapmanız gerekiyor.Kimlik doğrulaması için sizden diğer borsalar gibi çok şey istemeyecek eğer mobil uygulamaları indirirseniz çok daha kolay şekilde doğrulayabilirsiniz.Binance de kimlik doğrulamadan da 2 bitcoin alabilirsiniz fakat türk lirası ile işlem yapamazsanız.Kimlik doğrulama işlemler hızlı bir şekilde yaklaşık 30 dakika içinde gerçekleşiyor.

Peki türk lirası ile nasıl bitcoin alırım ilk seçenek olarak binance ana sayfadan şimdi bakiye ekleye tıklayarak  yada kripto al kısmına tıklayarak papara kullanarak kolayca para yatırabilirsiniz.Türkiye de binance nin kredi kartı ile işlem yapması yasak olduğu için kredi kartı ile sadece usdt yatırabiliyoruz , ilerde bu işlemede kolaylık gelmesini bekliyoruz.

Papara ile %1 komisyon ödeyerek türk lirası yatırabilir ve ya kredi kartı ile yaklaşık %4,5 komisyon ödeyerek usdt yatırabilirsiniz.

Peki türk lirası ile nasıl bitcoin alıyoruz , ana sayfadan piyasalar kısmına tıklayarak fıat piyasalarına gelerek yanındaki para seçeneğine tıklayarak try seçeneğini seçiyoruz.Daha sonra btc/try çiftine tıklayarak ister piyasadan isterseniz kendi ön gördüğünüz fiyattan alım emri verebilirsiniz.

Tabiki bitcoin harici coin'ler de alabilirsiniz fakat belirli coin'ler üzerinden alabiliyorsunuz.Türk liranızı usdt/try çiftine gelerek paranızı usdt ye çevirebilir ve istediğiniz coin'i alabilirsiniz.

Bu konu hakkındaki çok detaylı öğretici ve bilgilendirici youtube videomuzu izledikten sonra videomuzu beğenmeyi daha sonra kanalımıza abone olmayı unutmayınız.








Yorumlar