Binance Opsiyonlar Borsası Nedir?Binance Opsiyonlar Nasıl Kullanılır ?

Sizlere çok merak edilen binance opsiyonlar dan yani binance opsiyon borsasını nasıl kullanırız onu anlatacağız.

Binance opsiyonlar borsası sadece mobil cihazlarda kullanıla biliyor alım satımlara geldiğimiz zaman gördüğümüz ve merak uyandıran bir yer.Binance opsiyonlar borsasında işlem yapmak için ilk olarak vadeli işlemlerde hesap açmış olmanız gerekiyor.Sizden bu hesabınızı açmanızı isteyecek hesabınızı açarken referans kodu na turkey yazarsanız %11 oranında hem opsiyon borsasında hemde vadeli işlemler borsasında komisyon indirimi kazanmış olacaksınız.

Binance Vadeli İşlemler %10 komisyon ödülü kazanmak için referans adı: turkey
Binance Vadeli işlemler direk kayıt linki https://www.binance.com/en/futures/ref/turkey 

Şimdi binance opsiyonlar borsası nedir nasıl kullanılır ile devam edelim.Binance opsiyonlar borsasında sadece btc/usdt seçeneği ile bitcoin'in on dakika, otuz dakika, bir saat, sekiz saat ve bir gün olmak üzere düşer yada yükselir diye tahmin etmeye çalışıyorsunuz.

Alım opsiyonu al dediğimiz zaman yükseleceğini düşünürken satım opsiyonu al dediğimizde ise fiyatın düşeceğini düşünüyoruz.Belirlenen alım yada satım rakamları üzerinden komisyonu hesabınızdan alıyor bu komisyonu aldıktan sonra size başa baş bir fiyat belirliyor.

Belirlediğiniz fiyatı girip alım yada satım yaptıktan sonra karşımıza çıkan bölümde dayanak yazan yer bizim işlem yaptığımız coin , adet yazan yer kaç adet alacağımız , kullanım fiyatı şu andaki piyasa fiyatı.Burası önemli prim fiyatı binance ye ödenen komisyon miktarı binance opsiyonlar borsasında pozisyonu açtığımız anda ne olursa olsun sizden prim yazan yeri yani komisyonu almış bulunuyor.

Başabaş fiyat var son olarak başabaş fiyat demek ise piyasa fiyatından belirlenmiş misal vermek gerekir ise on dakika da işlem yapıyoruz.Bitcoin piyasa fiyatı 6717.09 diyelim bize belirlediği rakam 6731.98 biz bu rakamı geçmediğimiz sürece kara geçmeniz mümkün değil.

Binance opsiyonlar borsasında bir başka nokta ise uzlaş seçeneği bu seçenek ise baktık istediğimiz olmuyor hemen uzlaş diyoruz ve sadece biz en başta bizden aldığı komisyon oranını ödüyoruz.Eğer oynarken kar etmiş olursak buda bizim bakiyemize ekleniyor.

Komisyon oranımız yaptığımız aralığa göre yani on dakika, otuz dakika, bir saat, sekiz saat ve bir gün olarak değişen aralıklarda yaptığımız işlemlere göre değişiyor.Bitcoin'in fiyatına bağlı olarak değişirken yazıyı yazarken ki verilere göre sizlere bilgi veriyorum.

 On dakikada 15,65 , otuz dakika 26,46 , bir saat 4278 , sekiz saat 145,74 ve bir gün olarak işlem yaptığımız zaman ise 230 usdt gibi bir miktarı komisyon olarak alıyor.Sizlere söyleyeceğim şuanda binance opsiyonlar borsası çok kullanışlı görünmüyor.Opsiyonlar borası'nın tek özelliği ise sizi ödediğiniz komisyon miktarı kadar zarara uğratıyor olması.

Yazımızı okuduktan sonra aşağıda youtube kanalımızın bu konu hakkındaki kapsamlı videosunu izlemeyi ve abone olmayı unutmayınız.















Yorumlar