Binance Papara 10 tl Minumum Miktarla Bitcoin Alma

Daha önce papara ile binance hesabımıza nasıl türk lirası yatırabiliriz konusunu öğrenmiştik.Şimdi ise papara dan türk lirası transferi yaptığımız zaman minumum ne kadar bitcoin alabiliriz bunu öğreneceğiz.Bazı yerlerde 100 tl olduğu söyleniyor yazılıyor.

Binance Vadeli İşlemler %10 komisyon ödülü kazanmak için referans adı: turkey
Binance Vadeli işlemler direk kayıt linki: https://www.binance.com/en/futures/ref/turkey 

Sebebine gelirsek ise binance sayfamızda direk olarak buy crypto ya gittiğimizde para birimi seçme yerine türk lirası seçiyoruz.Hesabımızdan 20 türk lirası kadar almak için yazıyoruz fakat bize gelen uyarı minumum tutar 100 türk lirası olması lazım yazısını görünce direk olarak minumum olarak 100 tl lik bir bitcoin alabiliriz sanıyoruz.

Fakat biz minumum 10 tl lik bitcoin alabiliyoruz peki bunu nasıl yapıyoruz sorusunun cevabına gelelim.Cüzdan kısmına tıklayarak spot cüzdan kısmına gidiyoruz , bitcoin almak için alım satım yazan yere tıklıyoruz ve btc/try yazan kısma basarak minumum 10 tl bitcoin almaya gidiyoruz.

Sayfamızın en alt kısmında bulunan btc al kısmına geldikten sonra toplam yazan kısımdan bitcoin alımını gerçekleştiriyoruz.Burada minumum 10 türk lirası ve üstünde bitcoin alımını izin veriyor yani toplam yazan kısma 10.01 tl yazdığımız zaman bitcoin alımımızı tamamlıyoruz.

Yazımızı okuduktan sonra aşağıda youtube kanalımızın bu konu hakkındaki kapsamlı videosunu izlemeyi ve abone olmayı unutmayın.




Yorumlar