Binance Türk Lirası İle Para Yatırma 2020

Binance hakkında çok merak edilen konulardan birisi de türk lirası ile para yatırma.Bugün bu sorunun cevabını hep birlikte öğreneceğiz.Papara hesabımız ile bunu çok kolay şekilde nasıl yapacağımızı anlatacağız.

Öncelikle papara hesabı olmayanlar yada bilmeyenler için paparayı internet üzerinden açılabilecek çok kolay bir dijital para ve ödeme yöntemi olarak tanımlayabiliriz.Şimdi gelelim binance hesabına türk lirası ile nasıl para yatırılır? sorusunun cevabına.Öncelikle hem papara hemde binance hesabımızın açık olması gerekiyor, her iki hesabımızı da açtıktan sonra binance hesabımızın üst menüsünden yatırma TRY kısmına tıklıyoruz.

Binance Vadeli İşlemler %10 komisyon ödülü kazanmak için referans adı: turkey
Binance Vadeli işlemler direk kayıt linki: https://www.binance.com/en/futures/ref/turkey

Bu bölümde ilk olarak ödeme yöntemi kısmına papara seçeneğini seçiyoruz ve daha sonra ne kadar miktarda para yatırmak yatırmak istiyorsak miktar bölümüne yazıyoruz.Para yatırma işlemi için sonra ki yazan yere tıklıyoruz.

Bizden vatandaşlık numarası istiyor daha önce papara hesabı açarken hesabımızı doğrulamak için bizden vatandaşlık numaramız isteniyor zaten.Binance ye türk lirası ile para yatırmak için binance hesabınızın doğrulanmış olması gerekiyor.Doğrulama işlemini kimlik kartınız yada ehliyetiniz ile mobil cihazınızdan kolayca yapabilirsiniz.Vatandaşlık numarası girdikten sonra gönder tuşuna basıyoruz.

Daha önce yan sekmede papara hesabımız açık olduğu için bizim bir şey yapmamıza gerek kalmadan direk yönlendiriliyoruz.Papara ekranına yönlendirildikten sonra sadece ödeme yap kısmına tıklıyoruz ve bakiye kısmının oradaki ok işaretine tıklayıp onayla diyoruz.Evet paramız türk lirası olarak binance hesabımıza geçmiş durumda.

Paparadan binance hesabımıza TL olarak minumum 1 TL maksimum ise 50.000 TL yatırım yapabiliyoruz.Para yatırma işleminde %1 gibi bir oranda komisyon ödüyoruz.

Yazımızı okuduktan sonra aşağıda youtube kanalımızın bu konu hakkındaki kapsamlı videosunu izlemeyi ve abone olmayı unutmayın.



Yorumlar