Binance Vadeli İşlemler Mobil Anlatım 2020

Bugün sizlere binance vadeli işlemler de çok merak edilen mobil uygulamada nasıl işlem yapılır ondan bahsedeceğim.Binance futures yani vadeli işlemler de nasıl hesap açılır kaldıraçlı işlem nasıl yapılır.

Binance vadeli işlemler de işlem yapabilmek için ilk olarak vadeli işlemler hesabı açmamız lazım.

Binance vadeli işlemlerde %10 komisyon indirimi ile işlem yapmak için tıklayınız.

Binance vadeli işlemler %10 komisyon kazanmak için referans adı : turkey

Binance vadeli işlemlerde sadece usdt yani teter cinsinden işlem yapabiliyoruz.Alım satım kısmına tıklayarak vadeli işlemler borsasına geliyorsunuz.Burada usdt çiftinden 25 tane coin ile farklı bitcoin de 125 kaldıraca kadar işlem yapabiliyorken diğer coin'lerde ise 50 ve 75 kaldıraca kadar işlem yapabilirsiniz.Kaldıraç oranımızı oklarla yada artı eksi ibresine basarak ayarlayabilirsiniz.

Binance vadeli işlemlerde iki adet margin bulunuyor , izole margin ve çapraz margin olmak üzere.İki margin arasında ki farkta sizin kar ve zararınız değişmez.Peki iki margin arasındaki fark nedir?.

Çapraz margin de likidasyon fiyatımız oynadığımız miktara bakmaksızın tüm bakiye'mizi kullanarak hesaplanır.Örnek vermek gerekirse 5 dolarımız var 2 dolar ile işlem yaptık ama likidasyon fiyatımızı hesaplarken çapraz margin de bakiyemin tamam mı olan 5 dolar ile hesaplıyor.Yani likidasyon fiyatım daha iyi seviyede oluyor fakat likidasyon'a düşersem tüm bakiyem gidiyor.

İzole Margin de bizim işlem yaptığımız para ile likidasyon fiyatımız ayarlanır.Yine örnek vermek gerekirse 5 dolarımız var 2 dolar la işlem yaptık likidasyon'a düştük sadece bizden işlem yaptığımız 2 dolarımızı alıyor ve 3 dolar bakiyemiz bizde halen duruyor.Tabi likidasyon seviyemiz daha kritik seviyede olur burada dikkat etmemiz gereken kısım ise , izole margin de margin ayarlama kısmından kalan bakiyemiz den ekleyerek likidasyon seviyemizi ayarlaya bilir hatta tüm paramızı marja ekleyerek bir çapraz margin'e çevirebiliriz.Eklediğimiz marjı tekrar çıkarabilir ve istediğimiz para ile oynayabiliriz.


Binance vadeli işlemleri mobil uygulama üzerinden anlattım.Binance vadeli işlemler de %10 komisyon indirimli hesap açmaktan başlayarak , çapraz margin nedir , izole margin nedir  ve 10x kaldıraç ile işlem yaptım.Fonlama oranı , hedge modu , likidasyon , marjın ayarla ve pozisyon kapat özelliklerini anlattım.Bunların tüm detaylarını youtube videomuz'da bulabilirsiniz.

Vadeli işlemlere ilk defa kayıt yapıp işlem yapacaksanız binance vadeli işlemlerde kaldıraç oranı olduğundan dolayı çok yüksek komisyon ödememek için kayıt olurken referans kısmına turkiyekazansin yazarsanız %10 komisyon indirimini cebinize koyarak daha işlemlere başlamadan karlı bir şekilde giriş yapmış olursunuz.

Binance mobil uygulamasını  ıos ve android için kolayca indirmek için youtube video muzun altında linkler paylaştık detaylı binance vadeli işlemler videomuzu izleyip beğenip ve abone olmayı unutmayın.




Yorumlar