Binance Vadeli İşlemler Yeni Sürüm Nasıl Kullanılır ?

Binance vadeli işlemler yeni sürümü nasıl kullanılır merak edilen kısımları ile hep birlikte öğreneceğiz.Daha önce vadeli işlemleri birçok kere anlatmıştık şimdi ise binance vadeli işlemler yeni sürümünü inceliceğiz.

Daha önce binance vadeli işlemler le ilgili detaylı yazımızı okumak için tıklayınız.
Binance vadeli işlemler likidasyon nedir nasıl kullanılır yazımızı okumak için tıklayın.

Şimdi yani sürüme eklenen özelliklere gelelim, binance vadeli işlemlere hedge özelliği geldi bunu sadece yeni sürümde kullanabiliyorsunuz.Peki nedir bu hedge modu hem alış hemde satış pozisyonu açabiliyorsunuz.Eski sürümde yukarıda sağ kısımda new website bölümüne tıkladıktan sonra yeni sürüm açılacaktır.Açılan sayfada yeni sürümde spot cüzdanımızdan vadeli işlemlere para transferi için alt kısımında bulunan transfere tıklayarak para aktarabilirsiniz.

Binance Vadeli İşlemler %10 komisyon ödülü kazanmak için referans adı: turkey
Binance Vadeli işlemler direk kayıt linki: https://www.binance.com/en/futures/ref/turkey 

Değişen özelliklerden biriside sağ tarafta margin seçeneği izole yada çapraz margin'in hangi sinde işlem yapmak istiyorsanız oradan kolayca seçebiliyorsunuz.Fakat her hangi bir açık işleminiz bulunuyorsa margin değişikliği yapamazsınız.

Çapraz margin nedir? izole margin nedir? merak ediyorsanız tıklayın.

Binace vadeli işlemler yeni sürümde kaldıraç oranımızı ise margin değişikliği yaptığımız yerin hemen yanından kolayca değiştirebilirsiniz.Hesap makinesi ne ise yine oranın üstünde hemen ulaşabilirsiniz.Alım satım bölümü ise buranın hemen altında bulunuyor limit ve markete kısımlarına basarak alış ve satış emirlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yazılarımız da ve video'larımızda marketi kullanmanızı çok önermiyoruz.Çünkü burası maker ve taker olarak ikiye ayrılıyor ve maker olursanız %50 daha az komisyon ödersiniz.Bu nu yapmak için ise post only kullanıyoruz.

Maker ve taker nedir? neden maker olmalıyız post only nedir? merak ediyorsanız tıklayın.

Hedge moduna isminizin üstüne gelerek preference ye yani tercihimize tıklıyoruz.Aşağıda bulunan hedge moduna basıp herhangi bir yere tıklayıp çarpıya basarak hedge modu korunma modu yani çift taraflı işlem yapabileceğimiz bölüme geçmiş oluyorsunuz.Pozisyonumuzu açmak için open kapatmak için ise close kısmını kullanıyoruz.

Yazımızı okuduktan sonra aşağıda youtube kanalımızın bu konu hakkındaki kapsamlı videosunu izlemeyi ve abone olmayı unutmayınız.








Yorumlar