PawnHub Nedir ? PawnHub Avantajlı mı?

Sizlere pawnhub nedir?, pawnhub avantajlı mı ?  olduğunu merak edenler için hakkında sorulan soruları cevaplamak için yazımızda yer vermek istedik.

Evet pawnhub ne yapar? Sizin bitcoin teminatı vermeniz karşılığında nakit usdt borç almanızı sağlayan bir yerdir.Aslında bunu zaten binance de crypto loans olarak bildiğimiz işlemin aynısıdır. Binance hem btc hemde eth olarak bizlere bu olasılığı sağlıyor fakat pawnhub ise sadece btc olarak bizlerin borç almasını sağlamakta.

Binance Vadeli İşlemler %10 komisyon ödülü kazanmak için referans adı: turkey
Binance Vadeli işlemler direk kayıt linki: https://www.binance.com/en/futures/ref/turkey

Şimdi gelelim verdiğimiz teminat karşılığında bize ne kadar oranda usdt verdiğine pawnhub bize teminat karşılığında %50 usdt verirken binance ise %65 gibi bir rakamı ustd olarak veriyor.Yani bu durumda binance nin crypto loansı pawnhub verdiği usdt ye göre çok daha avantajlı durumda.

Biraz daha inceleme yaptığımız zaman pawnhub da diyelim ki 1000 usdt almak istedik bunun karşılığında bizden 2000 dolarlık bitcoin yatırmamız isteniyor.Evet 30 gün içinde geri ödeme ye ise 9.90 dolar bir faiz oranı karşımıza çıkıyor.Binance de aynı işlemi yaptığımız zaman ise 7.32 dolarlık bir faiz oranı çıkartıyor bize aynı miktarlar ve yine 30 günde içinde aldığımız usdt'yi geri ödemek istediğimizde.

Bir başka farklılık ise pawnhub da minumum 30 gün olarak alabilirken binance de bu rakamlar 7 gün ve 14 güne düşebiliyor.Bu 30 günlük süreçten önce ödemek istediğiniz zaman pawnhub belirlediği faizi sizden her türlü alırken binance de ise vade sürenizden önce kapatmak isterseniz sadece günlük faiz ödüyorsunuz.

Bir başka faiz işlemine gelirsek pawnhub faiz geri ödemelerinde banka havalesi ile ödeme yaparsanız size %3.5 hizmet bedeli kesinti alıyor, merkezi yurt dışında  Hong Kong olduğu için bankaların aracı tahsilatlarını yine sizden kesiyor.

Bunun için merak edilenlere ve sorulara cevap olarak diyebileceğimiz pawnhub binance'nin sağladığı crypto loans dan çok daha geride olduğunu görmekteyiz.Sonuç olarak binance gibi güvenilir bir yer varken pawnhub gibi ismini yeni duyduğumuz avantajsız bir yerde teminat göstererek usdt almak mantıksız geliyor.

Bu konu hakkında ki görüşlerimizi detaylı olarak aşağıdaki youtube videomuzda izleyebilirsiniz.Videoyu izledikten sonra beğenmeyi ve daha çok bilgi için kanalımıza abone olmayı unutmayınız.





Yorumlar