Waltonchain (Wtc ) Nedir ?Wtc Neden Yükseldi?

Son zamanlarda sıkça sorulan ve çok merak edilen bir coin den bahsedeceğiz waltonchain (wtc) nedir? son günlerde neden bu kadar artış gösteriyor.

Bybit borsasında marjin ve vadeli işlemlerde 100x kaldıraca kadar işlem yapabilir ve bol bonus seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

İşlemlerde dünyada ilk beşin içinde bulunan bybit borsasına üye olamak için tıklayınız

Woltonchain (wtc) coin 2018 yılında çok büyük beklenti olan coin ilk üçe girileceği konuşuluyordu.2018 yılında wtc coin fiyatı 37 dolara kadar çıktı fakat daha sonrasında bir düşüş yaşadı.

Woltonchain coin ilginç bir durum paylaşmak gerekirse sevgililer gününde yaptığı çekiliş , çekiliş coin'in twitter hesabını yöneten çalışana çıkıyor.Daha da ilginç olanı yarışmayı kazanan çalışan yarışmayı kazandığını kendi twitter hesabından paylaşacağına woltonchain coin resmi hesabından paylaştıktan sonra wtc coin %20 oranında bir düşüş yaşıyor.

Woltonchain coin şu an ise 0.25 usd seviyelerinde bulunuyor.Şu sıralar binance borsasında ise en çok değer gören 3 coin olarak dikkat çekiyor.Hacim olarak ise daha istenen düzeyde görünmüyor.

Binance Jersey Hesap Açmak İçin Tıklayınız.
Binance Vadeli işlemler %10 komisyon indirimli referans adı: turkey
Binance Vadeli işlemler direk kayıt linki: https://www.binance.com/en/futures/ref/turkey

Woltonchain coin bugünlerdeki yükseliş sebebine gelirsek binance ile yaptığı ortak yarışma.Peki bu yarışma nedir? wtc çiftlerinde 1 hafta boyunca en çok alış veya satış da işlem yapan 1.ci kişiye 20.000 usd , 2.ci kişiye 10.000 usd , 3.cü kişiye 5.000 usd ve 4 ve 10.cu sırayı paylaşanlara 20.000 usd eşit şekilde bölünüyor.

Yarışmaya devam edelim bonus etkinliği adı altında bir yarışma da bulunuyor toplam işlem hacminde 30.000 wtc yi bulan kişi sayısına göre 30.000 usd bölüştürülüyor.

Yazımızı okuduktan sonra aşağıda youtube kanalımızın bu konu hakkındaki kapsamlı videosunu izlemeyi ve abone olmayı unutmayınız.

































Yorumlar