Binance 12.5 Bitcoin (BTC) dağıtıyor

Bugün sizlere binance borsası bitcoin dağıtıyor haberini duyurmak istiyoruz evet yanlış duymadınız tam olarak 12.5 bitcoin dağıtıyor.


Binance vadeli işlemler borsasında %10 komisyon indirimi yakalamak için referans adı : turkey


Binance borsası bitcoin yarılanmasına özel olarak 12.5 bitcoin dağıtacağını duyurdu.Peki bunu nasıl verecek bir yarışma ödüllü bir program başlatarak 11 mayıs itibari ile bir hafta sürecek.Katılım şartları olarak ise çok kolay üç şekilde ödül dağıtımı olacak.

Bunlar 2,5 btc , 4 btc ve 6 btc olarak belirlenmiş ve üç parçaya bölünmüş durumda.Peki bizden neler istiyor kısmına gelirsek dört tane görevin en az ikisini yapmamız gerekiyor.

Birinci görevde her hangi bir kripto parayı dönüştürmenizi istiyor , ikinci olarak ise spot piyasada alım satım yapmamızı istiyor  ama bunu 500 dolar olarak belirlemiş 10 dolar ile 1 hafta içinde elli defa çevirmeniz yeterli , üçüncü olarak ise bir arkadaşınız binance vadeli işlemler borsasına kayıt yaptırmanızı istiyor ve son olarak ise vadeli işlemlerde 1000 dolar'hacim yapmanızı istiyor.

Bu konu hakkındaki detaylı youtube videomuzu izledikten sonra videomuzu beğenmeyi yorum yapmayı ve abone olmayı unutmayınız.


Yorumlar