Binance Kaldıraçlı İşlemler Nasıl Yapılır ?

Sizlerden sıkça gelen sorular üzerine binance kaldıraçlı işlemler nedir nasıl kullanılır onları aktaracağız.


Binance borsasına %10 komisyon indirimi kazanmak istiyorsanız yukarıdaki linke tıklayın.

Binance vadeli işlemler marjin ve vadeli işlemler yani futures den oluşmakta.Marjin ticaretinde 5x kaldıraca kadar işlem yaparken vadeli işlemlerde 125x kaldıraca kadar işlem yapabilirsiniz.

Vadeli işlemlerde işlem yapabilmek için yukarıda verdiğim linke tıklayarak hem normal borsada hemde vadeli işlemlerde kolayca kayıt açarak %10 komisyon indirimini ikisinden de ayrı ayrı yakalayabilir.

Kaldıraçlı işlemlerin en büyük avantajı çift yönlü işlem yapabilmeniz.Hem yükselirken hemde düşerken kazanma ihtimalimiz var.Binance spot piyasada bir şeyi almadan satamazken marjin ve vadeli işlemlerde bir şeyin düşeceğini düşünüyorsanız satabiliyorsunuz.

Düşük miktarlar ile yüksek işlemler açabilirsiniz.Örnek vermek gerekirse 1 tl elimizde bakiyemiz var bunu 125x kaldıraca kadar oynayabilir ve 1 tl ile 125 tl lik işlem yapabiliriz.Vadeli işlemlerin komisyon oranları normal piyasa ya göre daha az buda avantajlarından birisi.

Bu konu hakkındaki detaylı youtube videomuzu izledikten sonra beğenmeyi yorum yapmayı ve kanalımıza abone olmayı unutmayınız.


Yorumlar